FB
Filtrer din søgning

Filtrer din søgning

Pris

Lokation

  • Hovedstaden
  • Sjælland
  • Syddanmark
  • Midtjylland
  • Nordjylland

Harrier til salg

Tænker du at den næste familieforøgelse skal være en Harrier-hund eller Harrier-hundehvalp? Så er du landet det helt rigtige sted. På Dyreportal.dk vil du altid finde et stort udvalg af annoncer med Harrier til salg. Finder du ikke umiddelbart den Harrier-hund eller Harrier-hundehvalp, som du kunne tænke dig, eller som passer til din familie, så har du mulighed for at tilmelde dig kæledyrsagenten her på Dyreportal.dk. Alternativt kan du også selv slå en købsannonce op, hvor du nøjagtigt beskriver dine ønsker. Herunder kan du læse mere om racen Harrier, dens egenskaber, væremåde og egnethed som familiehund. Alt sammen god information at have med i bagagen, før du anskaffer dig en Harrier-hund eller Harrier-hundehvalp.  

Køb harrier

Vi har fundet resultater til dig

Vil du automatisk påmindes så snart der kommer nye annoncer der matcher dine ønsker?
Opret en kæledyrsagent ud fra dine søgekriterier herunder.

Hvad kendetegner Harrier?

Harrier er en hund i mellemklassen. Den måler mellem 45 og 56 cm. målt over skuldrene og den vejer ca. mellem 18 og 20 kilo, når den er fuldt udvokset. Hannerne er ofte en smule større end hunnerne. Harrier har en kort, blank og nem pels. Pelsen kommer i farverne hvid, bleggul og hvid, rødlig og hvid, sort med rustfarvede aftegninger, eller i trefarvede kombinationer. Den minder i både udsende og farver lidt om den mere kendte Beagel, men er lidt større. Harrier er gode jagthunde. De er nemme at træne og elsker at jage. Harrier kommer fra England og har oprindeligt kun været avlet til jagt. I dag bliver Harrier avlet både som jagthund og som familiehund.


Derfor er Harrier et skønt kæledyr

Harrier bliver oftest opdrættet i grupper af andre hunde, med det formål at gå på jagt. Derfor har de også et venligt og socialt væsen over for andre hunde. Det er en selvsikker, god og opmærksom hund. Harrier er hunde som er glade for lange gåture, leg og træning. En Harrier har brug for god plads til at bevæge sig på. Samtidig er Harrier karakterfaste og kan være meget stædige, derfor skal man påregne kontinuerlig træning. Harrier reagere, på grund af deres stædighed, langt bedre på ros end på skæld ud. En Harrier kræver en del motion for at føle sig godt tilpas. En Harrier er en god og venlig hund der passer fint, både som familiehund og som jagthund. Harrier er en social hund, der føler sig rigtigt godt tilpas i en flok, derfor kan den havde svært ved at være alene. Det er ikke en god hund at anskaffe sig, hvis den skal være meget alene hjemme.


Find Harrier til salg på Dyreportal.dk

På Dyreportal.dk er der altid mange kæledyr som søger et nyt hjem. Leder du efter Harrier-hvalpe eller voksne Harrier, er det her du finder dem. Hvis du mod forventning ikke finder en Harrier-hvalp eller en voksne Harrier, har du mulighed for at oprette din egen annonce. I din annonce kan du beskrive præcis hvilke ønsker du har til din kommende Harrier. På den måde gør du det supernemt for sælgeren, både at få øje på dig og for at vurdere om hans Harrier vil passe til dig. Du kan også stille dig foran i køen og oprette en kæledyrsagent. Med en kæledyrsagent får du nemlig direkte besked, via mail, så snart der dukker en Harrier-hvalp eller voksne Harrier op, der passer til dine ønsker.