FB
Filtrer din søgning

Filtrer din søgning

Pris

Lokation

  • Hovedstaden
  • Sjælland
  • Syddanmark
  • Midtjylland
  • Nordjylland

Hund søger nyt hjem

En hund i hjemmet er intet mindre end fantastisk. Det ved alle, der har eller har haft hund. Her på siden finder du massevis af skønne hunde, der søger nyt hjem. Du vil kunne se annoncer for hundehvalpe, der er klar til at forlade hundemor, ligesom vi har annoncer for voksne hunde, der af den ene eller anden årsag er klar til at finde en ny familie. Se alle annoncerne nedenfor.

Køb hund søger nyt hjem

Vi har fundet resultater til dig

Vil du automatisk påmindes så snart der kommer nye annoncer der matcher dine ønsker?
Opret en kæledyrsagent ud fra dine søgekriterier herunder.

Videreformidling af hunde på Dyreportal.dk

En hund har krav på et godt hjem med en kærlig familie eller ejer, der kan tage sig af den og give den alt det, den har brug for. Nogle gange må en ejer opgive sin hund – det kan der være rigtig mange forskellige årsager til – og så skal hunden starte et nyt liv i nye omgivelser. På Dyreportal.dk finder du en samling af massevis af hunde, som søger nyt hjem. Vi har både salgsannoncer for store, små og mellemstore hunde, ligesom du vil kunne finde både hvalpe, unge og ældre hunde af mange forskellige racer og blandingsracer.

 

Hvis du leder efter en hund til videreformidling, kan du altid se vores oversigt over salgsannoncer for hunde her. Søger du en bestemt hunderace, kan du nemt sortere i annoncerne ved at anvende vores filtreringsværktøj. På den måde ser du kun den type hunde, som du er på udkig efter.

 

En tryg portal for både købere og sælgere af hunde

Står du med en hund, som søger et nyt hjem, så er Dyreportal.dk det helt rette sted. Her kan altid oprette en gratis salgsannonce. Det gør du her.

Skal du ikke sælge, men er derimod på udkig efter din nye bedste ven i form af en hund, så er portalen her også ideel. Her på siden kan du finde massevis af kæledyrsannoncer for hunde til salg.

 

Tryghed er alfa og omega på Dyreportal.dk. Det skal være med ro i maven, når du køber og sælger dyr – og for os er det altafgørende, at sikkerheden er i orden, når der handles med levende væsener. Derfor gennemgår vi alle nye annoncer med voksne hunde til salg manuelt og foretager jævnligt stikprøver. På denne måde finder du ingen falske annoncer på Dyreportal.dk, og du kan derfor være sikker på trygt at kunne handle dit kæledyr hos os.

 

Få direkte besked, når hunde søger nyt hjem

Kan du ikke finde lige den hund, du leder efter, så er der heldigvis flere muligheder her på portalen. Du kan nemlig både oprette en søgeannonce eller en kæledyrsagent. En søgeannonce er måden, hvorpå potentielle sælgere kan finde dine kæledyrs-ønsker. På baggrund heraf kan de så kontakte dig direkte, hvis de synes, I matcher. Du opretter nemt en gratis søgeannonce her.

 

Vil du rigtig gerne opdateres, når der kommer hunde ind på siden, som søger nyt hjem, så kan du oprette en kæledyrsagent. Med agenten får du direkte besked på mail, når der bliver oprettet en annonce for hunde til salg, der matcher dine ønsker. Dermed kan du blive den første til at kontakte sælger.