FB
Filtrer din søgning

Filtrer din søgning

Pris

Lokation

  • Hovedstaden
  • Sjælland
  • Syddanmark
  • Midtjylland
  • Nordjylland

Adopter en hund

Overvejer du at anskaffe dig et nyt familiemedlem, så kan det være, at det at adoptere en hund er det rette valg. På siden her ser du salgsannoncer for mange forskellige hunde til adoption – der er hunde i mange forskellige størrelser og med aldersspænd fra hvalpe til voksne hunde, ligesom du også vil kunne finde mange slags hunderacer. Se annoncerne herunder.

Vi har fundet resultater til dig

Vil du automatisk påmindes så snart der kommer nye annoncer der matcher dine ønsker?
Opret en kæledyrsagent ud fra dine søgekriterier herunder.

Find hunde til adoption på Dyreportal.dk

Alle hunde fortjener et trygt hjem med en eller flere ejere, som kan tage sig godt af dem. Det er bare ikke alle hunde, der starter livet i det hjem, hvor de skal være resten af deres dage. Nogle hunde kan ikke blive der, hvor de er født eller har levet dele af deres liv, og så skal de bortadopteres. Det behøver naturligvis ikke være med udgangspunkt i en sørgelig historie, når en hund står til adoption – der kan sagtens være tale om, at en opdrætter eller en privat sælger har avlet hunde med henblik på at kunne sælge dem til fx en familie, der kan give hunden et godt hjem.

 

Der findes forskellige platforme for hunde til adoption, som sørger for at matche mennesker med hunde, der har brug for et nyt hjem. Og netop dette er Dyreportal.dk tænkt til. Her kan du adoptere en hund – enten via en privat sælger en opdrætter.

 

 

Overvejelser i forbindelse med hundeadoption

Hundeadoption kræver flere overvejelser. En af de vigtigste ting at undersøge er, hvilken hunderace du skal vælge. Der er nemlig rigtig stor forskel på hunderacer, og uagtet at du måske har en favorit-hunderace, så er det ikke sikkert, at det vil være denne race, som egner sig bedst som en del af jeres familieliv. Når du skal adoptere en hund, er det derfor altid en god idé at fremsøge information om de forskellige hunderacer, inden du træffer et endeligt valg, så du kan være sikker på, at der er et match mellem hunden og jer som familie. Det handler blandt andet om at sætte sig ind i de forskellige racers behov for pleje, aktivitet med mere og desuden finde ud af, hvilke sociale behov de har. Ved du fx på forhånd, at I som familie har begrænset tid til luftning af hunden, så skal I selvsagt ikke vælge en hund med et stort aktivitetsniveau.

 

 

Adopter en hund via vores trygge portal 

Det kan være forbundet med en vis usikkerhed, når du skal adoptere en hund – for nok kan du finde mange annoncer på hunde til adoption, men det kan være svært at gennemskue, hvad der er rigtige salgsannoncer, og om der er en ægte sælger bag.

 

På hundeadoptionsområdet findes der desværre rigtig mange muligheder for at blive snydt eller løbe panden mod muren. Derfor har vi sat os som mål at tilbyde en sikker og tryg portal til salg og køb af kæledyr – herunder til hundeadoption. Fælles for alle hundeannoncer her på portalen er, at de er valideret manuelt af vores medarbejdere – på den måde er du sikker på, at de annoncer, du ser her på siden, er helt reelle. Foruden den manuelle gennemgang foretager vi desuden løbende stikprøver. Det betyder, at du ikke vil kunne finde falske annoncer på Dyreportal.dk, og at du derfor altid trygt kan handle dit kæledyr hos os.