FB
Filtrer din søgning

Filtrer din søgning

Pris

Lokation

  • Hovedstaden
  • Sjælland
  • Syddanmark
  • Midtjylland
  • Nordjylland

Køb din hvid schweizisk hyrdehund her

Er du på udkig efter en ny hund? Så er du på den helt rigtige hjemmeside. Her på Dyreportal.dk kan du finde mange forskellige voksne hunde og hvalpe til salg. Vi har både salgsannoncer fra private sælgere og professionelle opdrættere, og her er både plads til de små hvalpe og de ældre hunde der savner et nyt hjem. Du kan helt sikkert finde din nye bedste ven her. Se alle salgsannoncer for Hvid Schweizisk Hyrdehund herunder.

Læs mere i vores leksikon om racen Hvid Schweizisk Hyrdehund.

Køb hvid schweizisk hyrdehund

Vi har fundet resultater til dig

Vil du automatisk påmindes så snart der kommer nye annoncer der matcher dine ønsker?
Opret en kæledyrsagent ud fra dine søgekriterier herunder.Baggrundsviden om racen

Racen er meget nysgerrig og utrolig energisk og har meget energi. Racen er også meget beskyttende overfor sin familie har en meget høj social kompetence og med en stor evne til at tilpasse sig det meste, og de fleste familier. Racen er aldrig bange eller aggressiv uden nogen forudgående provokation. Racens Hyrdehunde baggrund gør den aldeles velegnet som en familiehund hos mennesker som er aktive, og bruger meget tid udenfor. Racen bliver i sit hjemland brugt som tjenestehund i politiet og som militær og blinde-hund. Racen er kraftig og en muskuløs hund med et stort behov for at være fysisk aktiv, og  ved siden af  har den brug for et godt socialt liv med megen mental stimulation, beskæftigelse og god kontakt med sin ejer da den nyder at være i kontakt med mennesket.


Racen - Hvide schweiziske Hyrdehund er helt oprindelig en farvevariant af den tyske schæferhund. Racen er kendt allerede i slutningen af 1800 tallet, men dog blev farven aldrig anerkendt i Tyskland. I 1996 blev racen optaget og anerkendt i DKK under navnet Becaner. I 1997 fik racen sit eget navn: Hvid hyrdehund, da den i 2003 måtte have et Schweizisk med, grunden med dette er, at racen skulle have et oprindelsesland for at kunne at blive godkendt af DKK moderorganisation FCI. I 2003 blev det  til en foreløbig godkendelse af racen, først når hundene har 3 generationer på deres stamtavle, bliver de sådan helt endegyldigt godkendt. Før det er sket er der heller ikke mulighed for at opnå internationale Champion Titler. I 2011 blev racen dog FCI godkendt.


Hanhunde bliver 58 - 66 cm, mens tæver: 53-61 cm.
Hanhunde kommer til at veje 30 - 40 kg, og tæverne 25 - 35 kg.Racens aktivitetsniveau

Racen er Ivrig og aktiv, og især mens den er ung og legesyg. Hunden har ingen benævnelse værdig behov eller lyst til jagt ture, eller til at strejfe omkring af sig selv, selv om den kan, og er god til at arbejde selvstændigt. racen er utrolig udholdende og er meget villig til at tage imod anmodninger og anvisninger fra ejeren, som den er meget lydhør overfor.


Pleje og pasning

Racens yderpels er halvlang til lang og vandafvisende, lidt grov og tætliggende, og  underpelsen er tæt og fin og isolerer hunden rigtig godt mod kulde og varme. Hundens pelspleje er let overkommelig, og en hurtig ugentlig børstning forhindrer den værste fældning men noget kommer der alligevel fordi den skifter pels når vejret skifter.Håndtering af racen

Racen er meget hurtigt opfattende, super intelligent, samt lærenem og arbejdsvillig Racen er meget glad for varieret træning med super meget ros og belønning når den gør det godt - her kan bruges godbidder og evt en bold. Racen er god til at løse de opgaver den udfordres med, og kan let komme til at kede sig ved mange gentagelser og de samme udfordringer. Dette er en race som har store evner inden for hundetræning da den så gerne vil arbejde.