FB
Filtrer din søgning

Filtrer din søgning

Pris

Lokation

  • Hovedstaden
  • Sjælland
  • Syddanmark
  • Midtjylland
  • Nordjylland

Kai til salg

En stor og selvstændig hund med et højt aktivitetsniveau. Hvis dette lyder som det helt rette når det kommer til beskrivelsen af din drømmehund, så er en Kai måske det helt rette valg. Kai (ken) er en japansk hunderace af oprindelse, der er avlet til udholdenhed og samtidig også med fantastiske evner som en familiehund. Racen er forholdsvis sjælden i Danmark, men måske kan du finde en af de eksemplarer der søger et nyt hjem på dyreportal.dk Ellers kan du om ikke andet læse meget mere om racen ved at scrolle længere ned på siden.

Køb kai

Vi har fundet resultater til dig

Vil du automatisk påmindes så snart der kommer nye annoncer der matcher dine ønsker?
Opret en kæledyrsagent ud fra dine søgekriterier herunder.

En indfødt japansk racehund

Der findes 6 forskellige af de indfødte japanske hunderacer, hvor af at Kai er en af dem. Her er der tale om en spidshund der er avlet til at kunne tage med det oprindelige folk med i bjergene som en hjælpende hånd under jagten. Det er en forholdsvis sjælden race, selv endda i Japan, da der ikke er det samme behov for at have en tro følgesvend med i bjergene for at gå på jagt og for at kunne overleve. Der er dog en flere og flere der arbejder hårdt på at holde racen til livs med målrettet avlsarbejde hvilket betyder, at der kommer flere af disse fantastiske hunde rundt omkring i hele verden.


En atletisk hund med masser af energi

En Kai er en atletisk hund af bygning med en forholdsvis stor og bred muskelsætning. Her er der tale om en hund med en utrolig stor styrke og udholdenhed, der formår at trampe rundt i mange timer af gangen, uden at det er muligt at kunne spore selv den mindste træthed. Hvis du vælger at en Kai skal være din næste familiehund, så må du derfor forvente, at der kræves en hel del fysisk aktivitet i løbet af dagen for at den kan falde til ro og føle sig godt tilpas. Samtidig er det en intelligent hunderace, der har brug for at bruge sine sanser og opnå mental stimulering som en fast del af dagligdagen.


Den store familiehund

Det er ikke kun mennesker der kan være tæt knyttet til familiemedlemmer, det kan hunde i den grad også. Det er også lige præcis det der er tilfældet med den smukke Kai der har et stort hjerte og et elsket omsorgsgen. Det er en hunderace der knytter sig meget tæt med sin familie og som derfor også er påpasseligt og vagtsom når det kommer til fremmedes indtræden på familiens territorie. Når du dog først har vundet dens hjerte og fortalt at du ikke er en trussel for menneskefamilien, så kan du godt forvente at blive "tvunget" til at skulle nusse den bløde pels dagen lang og eventuelt også putte i sofaen og puderne.


Kræver en del pelspleje

En Kai er en spidshund der er avlet til at kunne modstå vind og vejr og større temperaturforskelle. Dette betyder en kraftig pels i form af dækhår, der er vandtæt og som holder blæsten ude. Derudover er der, særligt om vinteren, en hel del pels i form af underuld, der skal kunne holde hundens temperatur stabil, selv når det er meget koldt og barskt i omgivelserne. Af denne årsag må der forventes en hel del pelspleje for at undgå fældning. Særligt forår og efterår når hhv. vinterpels og sommerpels skal smides fælder hunden en del og bør børstes minimum én gang dagligt.


Find en Kai på dyreportal.dk

Selvom en Kai er en sjælden race i Danmark, er du så sikker på at der alligevel ikke skulle være en til salg på dyreportal.dk? Kig blandt de mange annoncer med hunde, hvalpe som voksne, der søger et nyt hjem eller som er til videreformidling. Her kommer der dagligt nye annoncer, men finder du ikke lige hvad du søger, så kan du helt gratis oprette en annonceagent der giver dig straks besked så snart at der kommer en hund til salg der måtte matche dine behov og ønsker.