FB
Filtrer din søgning

Filtrer din søgning

Pris

Lokation

  • Hovedstaden
  • Sjælland
  • Syddanmark
  • Midtjylland
  • Nordjylland

Karelsk bjørnehund til salg

Hvis du leder efter en karelsk bjørnehund, der kan blive en del af din familie, er du kommet til den rette platform. Her på Dyreportal.dk er der nemlig et stort udvalg af karelske bjørnehund, der alle er til salg. Du kan alt fra hvalpe, der lige netop er blevet udflytningsklare til fuldvoksne hunde, der skal omplaceres. Alle annoncerne finder du lige nedenunder.

Hvis du er interesseret i at høre mere om racen, kan du med fordel scrolle længere ned på siden. Her fortæller vi dig om, hvad der gør en karelsk bjørnehund til noget helt særligt. Ligesådan kan du også læse mere om, hvorfor du bær vælge netop denne hunderace.

Læs mere i vores leksikon om racen Karelsk Bjørnehund.

Køb karelsk bjørnehund

Vi har fundet resultater til dig

Vil du automatisk påmindes så snart der kommer nye annoncer der matcher dine ønsker?
Opret en kæledyrsagent ud fra dine søgekriterier herunder.

Hvad kendetegner en karelsk bjørnehund?

En karelsk bjørnehund har et flot ydre. Hunden er nemlig enten sort eller brunlig med skarpe hvide aftegninger. Hunden har også et venligt og opmærksomt ansigt. Hvis du derfor har mødt en karelsk bjørnehund, vil du helt sikkert kunne huske den. Hunden er både venlig og imødekommende overfor sin familie, men den er ikke den nemmeste selskabshund. Racen har nemlig jagtinstinkt i sig, og derfor har hunden også en række egenskaber, som mange selskabshundeejere normalt afviger fra.


Blandt andet er racen meget gøende. Det gælder både, når nogen nærmer sig. For eksempel når postbuddet skal aflevere posten. Derudover kan racen også godt være ret tilbageholdende overfor fremmed og decideret stridbar overfor andre hunde.

Hvis du derfor overvejer at anskaffe dig en karelsk bjørnehund, er det vigtigt, at du sætter dig ind i, hvordan du opdrager hunden. For eksempel er det vigtigt, at du sætter tidligt ind med både socialiserings- og lydighedsøvelser. På den måde kan hunden blive mindre reserveret indstillet overfor fremmede, ligesom den kan trænes til at ikke at løbe væk.


Derfor er en karelsk bjørnehund et skønt kæledyr

Hvis du formår at opdrage en karelsk bjørnehund rigtigt, får du en skøn hund. Især, hvis du gerne vil have en omgængelig familiehund, som du kan tage med på jagt. Med sit venlige og imødekommende sind vil den karelske bjørnehund lynhurtigt blive hele families kæledægge. Men det er dog en hund, der stiller store krav til dig som ejer. Hunden har en udpræget frihedstrang, hvilket betyder at den har brug for meget motion samt mentalt stimulering. Derudover har hunden også brug for meget opmærksomhed samt at føle sig som et medlem af familien. Hvis du kan honorere de krav, kan du få en fantastisk og anderledes hund.


Find en karelsk bjørnehund til salg på Dyreportal.dk

Her på vores platform finder du flere skønne hunde. Du kan både finde fuldvoksne tæver og hanhunde, ligesom der også er flere indflytningsklare hvalpe blandt vores udvalg. Det er naturligvis vigtigt, at din kommende hund er det rette match for dig og din eventuelle familie. Hvis du derfor ikke finder den helt rette hund blandt vores udvalg, kan du i stedet vælge at oprette enten en søgeannonce eller kæledyrsagent. På den måde kan du blive kontaktet, hvis der dukker en passende hund op på platformen.