FB
Filtrer din søgning

Filtrer din søgning

Pris

Lokation

  • Hovedstaden
  • Sjælland
  • Syddanmark
  • Midtjylland
  • Nordjylland

Keeshonde til salg

Går du med drømmen om at udvide din familie med en Keeshond? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Dyreportal.dk er en hjemmeside der tilbyder et stort udvalg af hunde, også Keeshond. Uanset om du ønsker en hvalp eller måske er interesseret i en voksen hund, så kan dette lade sig gøre hos Dyreportal.dk. Du kan se de mange salgsannoncer nedenfor. Vil du vide mere om, hvilke egenskaber der kendetegner en Keeshond, hvad der gør dem specielle og hvorfor de er perfekte til netop din husstand, så scroller du blot længere ned på denne side. Her er al den information du skal bruge, før du vælger en Keeshond som kæledyr og jeres nye familiemedlem.

Læs mere i vores leksikon om racen Keeshond.

Køb keeshond

Vi har fundet resultater til dig

Vil du automatisk påmindes så snart der kommer nye annoncer der matcher dine ønsker?
Opret en kæledyrsagent ud fra dine søgekriterier herunder.

Hvad kendetegner en Keeshond?

Den smukke Keeshond er en race hvis oprindelse ikke er helt let at regne ud. Nogle mener at racen kommer fra Tyskland og udspringer fra den tyske Wolfspitz, hvorimod andre mener, at racen stammer fra Holland. Derfor er det svært at pege præcis på racens oprindelse. Dog er det sikkert, at Keeshonden har flere tydelige kendetegn. Eksempelvis dens smukke pels, som vil være sølvgrå med sorte hårspidser og præcise sorte aftegninger i hovedet. Keeshondens størrelse er nogenlunde ens for begge køn. Racen bliver ca 40-55 cm høje og vejer omkring 20-30 kg. Det er derfor en mellem størrelse hund. Keeshondens lange og flotte pels, er også en af dens helt tydelige kendetegn. Det er en pels, som kræver megen pleje, især imens hunden er ung. Derfor er dette noget man skal være opmærksom på, når man skal finde ud af, om en Keeshond er den helt rigtige race hund for ens husstand


Derfor er en Keeshond et skønt kæledyr

En Keeshond er et perfekt kæledyr for dig, som ønsker dig en hengiven og trofast hund til din familie. Keeshonden er meget selvstændig, har et stort beskytterinstinkt, og er derfor meget pålidelig og bundet til sin familie. Racen kan have tendens til, at være mindre imødekommende overfor fremmede, og ikke opsøgende overfor andre hunde. Det er dermed en perfekt hund for en familie, som ønsker en trofast og tilknyttet hund, der ikke er anmassende overfor andre.


Keeshonden er en behagelig hund, og den kræver ikke megen motion. Racen elsker at komme ud og opleve nye indtryk og oplevelser sammen med sin familie. Dette betyder også, at Keeshonden ikke bryder sig om at være væk fra familien i længere perioder. Den kan dog sagtens lære at være alene hjemme, men ønsker altid at have styr på sin flok.

Ønsker du derudover en hund som er nem at træne og lære hurtigt, så er Keeshonden det perfekte valg. Opdragelse og træning kræver dog tålmodighed og en smule fantasi, fordi Keeshonden har temperament og selvstændighed, der gør, at den til tider vil handle ud fra egne afgørelser og ikke på din kommando.


Find Keeshonde til salg på Dyreportal.dk

Hvis den selvstændige og smukke Keeshond lyder som en hund der passer perfekt ind i din husstand, så kan du på Dyreportal.dk finde dit kommende kæledyr. Du kan tage et kig på de mange salgsannoncer opslået med de skønneste Keeshonde. Det vil både være muligt at finde hvalpe, men også voksne hunde, som søger et nyt hjem.

Hvis du ikke kan finde den helt rette Keeshond for dig, så kan du altid vælge at oprette en søgeannonce. Igennem en søgeannonce, kan sælgere af netop de racer du ønsker, finde dig og kontakte dig. I kan dermed nemt snakke om eventuelt køb af din drømmehund.

Du kan også vælge at oprette en kæledyrsagent. På denne måde går du aldrig glip af, hvis en Keeshond kommer til salg. Du får besked på mail eller telefon, når en ny hvalp eller voksen Keeshond bliver sat til salg på hjemmesiden, og du er dermed sikker på at blive kontaktet når der er et match på dine ønsker. Du opretter nemt en gratis kæledyrsagent eller søgeannonce på hjemmesiden. Se mere her