FB
Filtrer din søgning

Filtrer din søgning

Pris

Lokation

  • Hovedstaden
  • Sjælland
  • Syddanmark
  • Midtjylland
  • Nordjylland

Kerry Blue terrier til salg

Vil du også gerne med på trenden om de særlige hunderacer der endnu ikke findes så mange af i Danmark? Dette betyder dog ikke, at der her er tale om en hund der er mindre god end de andre, i hvert tilfælde ikke når det kommer til racen Kerry Blue terrier. Uanset om du leder efter en hvalp til salg eller en voksen hund til videreformidling, så kan du se om der ikke skulle være det rette match blandt de mange annoncer med dyr til salg på dyreportal.dk. Er du blot interesseret i at vide mere om racen og alle de mange gode egenskaber, så læs med her, længere nede på siden.

Læs mere i vores leksikon om racen Kerry Blue Terrier.

Køb kerry blue terrier

Vi har fundet resultater til dig

Vil du automatisk påmindes så snart der kommer nye annoncer der matcher dine ønsker?
Opret en kæledyrsagent ud fra dine søgekriterier herunder.

En særlig skibshund

Der er en ganske særlig historie omkring oprindelsen af en Kerry Blue terrier som er gået igennem mange munde. Historien fortæller, at der i 1775 under et frygteligt uvejr, forliste et skib ud fra Irlands sydkyst og at der her var en hund der på egen hånd svømmede i land omkring området Kerry. Beskrivelsen på hunden var præcis som det kendes fra en Kerry Blue terrier, skinnende blåsort pels med charmerende krøller. Den forliste hund kom på besøg blandt de mange gårde og sørgede for, at dens gener kom videre til nye generationer. Om historien er sand, vides ikke, men det kan i hvert tilfælde bekræftes, at der kom flere og flere hunde til egnen omkring Kerry med dette specifikke udseende omkring samme tid.


Mellemstor familiehund

En Kerry Blue terrier er en mellemstor hund der er kendt for at være imødekommende overfor alle og dele ud af det store godhjertede sind som den besidder. Det er en familiehund i den forstand, at den kan tolerere både store og små og som elsker alle de aktiviteter der har med dens menneske flok at gøre. Den er tilpasningsdygtig til omgivelserne, hvilket gør at den kan passe mere eller mindre ind i alle familier der ønsker en terrier blandt familiemedlemmerne der er vagtsom og glad af natur.


En vaskeægte terrier

Terriere er en gruppe af hunde der er sammenlignelige i deres udseende med også i deres sind og måde at agere med omverdenen på. En Kerry Blue terrier er her ingen undtagelse og minder meget om de egenskaber som kendetegner en vaskeægte terrier. De galde terrier er som oftest glade for mennesker, men kan være mere påpasselige og vagtsomme overfor andre hunde, særligt hvis de ikke er blevet socialiseret tilstrækkeligt i en tidlig alder. Ligeledes er en terrier kendetegnet ved at være en smule egenrådig, eller som nogle vil kalde det, stædig. Som udgangspunkt er det ikke umuligt at have en terrier som den første hund på CV'et, men der skal alligevel læses godt op på, hvordan man bedst muligt håndterer en terrier, hvor særligt socialisering og lydighedstræning bør være i fokus.


En krølle på halen

En krøllet hund, det kan man vidst godt kalde en Kerry Blue terrier. Både halen er let krøllet, eller i hvert tilfælde buet ind over ryggen, ligesom at pelsen er stærkt krøllet med bløde bølger til stede. Når en Kerry Blue terrier er klippet, kan pelsen minde en lille smule om en puddel i strukturen, men dog lidt mere blød og bølget når den vokser lidt længere i længden. Det er en pels der ikke fælder og langt de fleste mennesker der er overfølsomme overfor hundepels, kan tåle denne race og yderligere undgås der, at der ligger pels over hele hjemmet. Dog er den manglende fældning ikke ensbetydende med at der ikke er pelspleje der følger med en Kerry Blue terrier. Hvis du skal have den klassiske og oprindelige statur og udseende, så er det nødvendigt at pelsen trimmes med et par måneders mellemrum, ligesom at særligt skægget kræver en del frisering for ikke at filtre og blive generende.


En kvik og intelligent hund

En terrier er en glad hund med en høj intelligens. Den er med de rette remedier nem at træne, men kan også finde på at gå sine egne veje. Derfor skal det ikke altid forventes, at en Kerry Blue terrier altid hører hvad der bliver sagt, hvis der er noget andet der er mere interessant. Den høje intelligens betyder også, at der med fordel kan være en hel del mental aktivering som en del af hverdagen. Når det så er sagt, er det en hund der kan trænes til lidt af hvert, med den rette motivation og belønning.


Find en Kerry Blue terrier på dyreportalen

Er du blevet overbevist om, at det er en Kerry Blue terrier du ønsker som værende det nye firbenede familiemedlem? Så kan du se om der ikke skulle være det rette match på dyreportal.dk. Her kommer der dagligt hunde til salg, både unge som ældre, der leder efter det helt perfekte nye hjem. Skulle der ikke være den helt rette salgsannonce at finde, så opret straks en annonceagent, så du bliver underrettet så snart der skulle komme en hund til salg på siden der opfylder dine ønsker og behov.