FB
Filtrer din søgning

Filtrer din søgning

Pris

Lokation

  • Hovedstaden
  • Sjælland
  • Syddanmark
  • Midtjylland
  • Nordjylland

Komondor til salg

Leder du efter en loyal og trofast hund, der kan vogte over hjemmet, når du er afsted, så er komondor-hunden den helt rigtige for dig. Om du er på udkig efter en fuldvoksen komondor eller en komondor-hvalp, så finder du et stort udvalg på Dyreportal.dk. Vi har samlet de mange salgsannoncer hos os - tag blot et kig på dem nedenfor. Under salgsannoncerne på denne side vil du kunne læse meget mere om alle de dejlige egenskaber komondor-hunde besidder, og også om hvad du skal være opmærksom på, og hvilken type ejer de passer godt sammen med.

Køb komodor

Vi har fundet resultater til dig

Vil du automatisk påmindes så snart der kommer nye annoncer der matcher dine ønsker?
Opret en kæledyrsagent ud fra dine søgekriterier herunder.

Hvad kendetegner komondor-hunde?

Komondoren er historisk set kendt for at være en vagt- og hyrdehund, som har været brugt til at beskytte får og andre dyre fra ulve og sågar bjørne. Komondoren er derfor en stor hund, som i fuldvoksen størrelse kan veje fra 40-60 kg afhængigt af, om det er en han eller en tæve. Men det er ikke kun dens evne til at agere vagthund, der kendetegner komondoren, for den har nemlig også et karakteristisk udseende. Komondorens krop er dækket af en såkaldt snorepels overalt på kroppen i en lys elfenbensfarve, hvilket giver den sit karakteristiske look. Det er en pels, der kræver meget pleje, men som også giver den et yderst tiltrækkende udseende.


Derfor er en komondor din bedste ven

Til dig som ønsker en trofast partner, der altid vil beskytte dit hjem og dets beboere, så er en komondor det perfekte valg. Af natur er de utroligt beskyttende og opmærksomme, og de lader derfor ikke nogen ukendte passere uden at gøre opmærksom på det. Hvis det er muligt for komondoren, finder den gerne et sted, hvor den kan skue ud over et større område, og også om natten holder den sig vågen og i bevægelse for at beskytte hjemmet.

En ting at være opmærksom på, hvis man overvejer at anskaffe sig en komondor-hund er, hvis man bor inde i indre by. Da en komondor reagerer på alle ukendte lyde eller bevægelser, så kan den i et travlt bymiljø godt blive overstimuleret og stresset, hvilket man skal have med i overvejelserne, inden man anskaffer sig denne hund.


Find komondor-hunde til salg på Dyreportal.dk

På Dyreportal.dk finder du både komondor-hunde og andre dyr, der kan blive dit næste kæledyr. Så tag en tur forbi vores salgsannoncer og find både komondor-hvalpe og fuldvoksne komondor-hunde, der alle søger et nyt og trygt hjem, de kan være med til at beskytte. Hvis du ikke finder lige den komondor, som du synes er den helt rigtige for dig, så kan du vælge at oprette en kæledyrsagent eller en søgeannonce.

Hvis du laver en søgeannonce, kan folk der ønsker at sælge en komondor kontakte dig, hvis de har en hund, der kan matche dine kæledyrsønsker. Din anden mulighed er at oprette en kæledyrsagent. Ved at gøre brug af denne mulighed, får du tilsendt en mail, når en sælger opretter en annonce for en komondor, der er til salg, og som matcher dine ønsker. Det er både nemt og gratis at oprette en kæledyrsagent eller salgsannonce her.