FB
Filtrer din søgning

Filtrer din søgning

Pris

Lokation

  • Hovedstaden
  • Sjælland
  • Syddanmark
  • Midtjylland
  • Nordjylland

Korean jindo dog til salg

Er du på udkig efter en Korean Jindo-hund til familien? Så er du havnet på den rigtige side. På Dyreportal.dk finder du altid et udvalg af voksne Korean Jindo og Korean Jindo hvalpe, til salg. Hvis du mod forventning ikke finder den rette Korean Jindo, har du mulighed for at oprette en søge annonce eller tilmelde dig vores kæledyrsagent. Længere nede på denne side finder du information om Korean Jindo dog. Du kan læse om hvad der kendetegner en Korean Jindo og andre gode ting, som det er rart at vide, før du anskaffer dig en Korean Jindo-hund eller en Korean Jindo-hvalp.

Køb korean jindo dog

Vi har fundet resultater til dig

Vil du automatisk påmindes så snart der kommer nye annoncer der matcher dine ønsker?
Opret en kæledyrsagent ud fra dine søgekriterier herunder.

Hvad kendetegner Korean Jindo Dog?

Korean Jindo Dog er en mellemstor hund med opretstående øre og krølle på halen. Den bliver ca. mellem 45 og 55 cm høj, målt over skuldrene, når den er fuldt udvokset. Den vejer mellem 15 og 23 kilo. Hannerne er som oftest lidt større og kraftigere end hunnerne. Den findes i hvid, sort, fawn, grå og i sort grundfarve med rustfarvede aftegninger. Pelsen er halvlang og har under uld. Der er ikke den store pelspleje ved en Korean Jindo. En enkelt grundig børstning, en til to gange om ugen er rigeligt. Den kommer oprindeligt, som navnet antyder, fra Korea.


Korean Jindo har et fint udviklet jagtinstinkt og er en meget adræt og stærk hund. Korean Jindo Dog er en meget loyal hund, den er yderst trofast overfor sin ejer. Det er ikke en race der er specielt glad for andre hunde og andre dyr i det hele taget. Korean Jindo er en intelligent hund der både kræver en del motion og andre former for stimulans.


Derfor er Korean Jindo Dog et skønt kæledyr

Vil du gerne have en loyal hund som virkeligt knytter sig til dig, så er Korean Jindo Dog et oplagt valg. Korean Jindo er en race der holder sig til deres ejer og er yderst loyale. Det er en intelligent og opmærksom hund. Den kræver daglig motion og trives bedst med også at blive udfordret gennem træning og leg. Desuden er en Korean Jindo en god vagthund, som har et udpræget beskyttergen, overfor deres ejer. En Korean Jindo Dog er en ven for livet.


Find Korean Jindo Dog til salg på Dyreportal.dk

På Dyreportal.dk finder du alle mulige kæledyr. Det er også her du kan starte din søgen efter en Korean Jindo-hund eller en Korean Jindo-hvalp. Tag et kig på de mange salgsannoncer og se om ikke din nye Korean Jindo er der. Du kan også vælge selv at oprette en annonce hvor du beskriver hvilken Korean Jindo-hund eller Korean Jindo-hvalp, du er på udkig efter. På den måde gør du det nemt for sælgeren at få øje på dig.

Du kan også vælge at benytte dig af kæledyrsagenten, her på Dyreportal.dk. Bruger du kæledyrsagenten, vil du blive kontaktet via mail, i samme øjeblik der kommer en annonce der passer til dine ønsker. På den måde går du ikke glip af muligheden, hvis der dukker en Korean Jindo-hund eller Korean Jindo-hvalp op, der passer lige til dig og din familie.