FB
Filtrer din søgning

Filtrer din søgning

Pris

Lokation

  • Hovedstaden
  • Sjælland
  • Syddanmark
  • Midtjylland
  • Nordjylland

Kromfohrlænder-hunde til salg

Hvis du gerne vil en social og god hund til din familie, er en Kromfohrlænder et oplagt valg. Her på Dyreportal.dk finder du en række annoncer, hvor der sælges Kromfohrlænder-hunde. I annoncerne finder du både fuldvoksne hunde og Kromfohrlænder-hvalpe. Derfor kan du helt sikkert også finde netop den hund, der kan fuldende din familie. Alle annoncerne kan du finde lige under teksten. Hvis du scroller endnu længere ned på siden, kan du læse meget mere om Kromfohrlænder-racen, og hvad der kendetegner den som kæledyr. Det giver dig mulighed for at blive klogere på, hvorvidt racen også er den bedste til din familie.

Læs mere i vores leksikon om racen Kromfohrlænder.

Køb kromfohrlænder

Vi har fundet resultater til dig

Vil du automatisk påmindes så snart der kommer nye annoncer der matcher dine ønsker?
Opret en kæledyrsagent ud fra dine søgekriterier herunder.

Om Kromfohrlænderen

En Kromfohrlænder er en både sød og vaks lille hund. Hvis du derfor gerne vil have en både venlig og social hund af mindre størrelse, er kromforhlænderen uden tvivl et godt valg for dig. Uanset om du vælger en tæve eller hanhund, får du en bedårende hund, der ikke vokser sig større end 38-46 cm. Ligesådan vejer hunden heller ikke mere end 16 kg – ofte mindre. Faktisk kan racen i fuldvoksen størrelse veje ned til 9 kg.

Racen er kendt for at være hvid med flotte og karakteristiske rødbrune tegninger. Hunden har også et opmærksomt og sødt ansigt, der vil vinde ethvert menneskes kærlighed. Som udgangspunkt kommer racen godt overens med andre hunde. Hvis du derfor allerede har en hund i huset, vil den formentlig blive gode venner med Kromfohrlænderen.


Derfor skal du vælge en kromforhlænder

En Kromfohrlænder er en fantastisk selskabshund. Den elsker alle sine familiemedlemmer inklusive andre kæledyr. Dog kan racen være en kende reserveret overfor fremmede. Det gælder både mennesker såvel som andre dyr. Hunden er både livlig og legesyg, og hvis du derfor har børn i familien, vil de uden tvivl knuselske den lille, sjove hund. Selvom Kromfohrlænder er en terrier, er jagtinstinktet for længst blevet udavlet af racen. Det betyder derfor også, at hunden ikke har nogen nævneværdig jagtlyst.

 

Derfor vil hunden ikke bevæge sig særligt langt væk fra sin fører. Racen er også kendt for at holde en generel fin kontakt samt komme, når det bliver kaldt. Derfor er det også en nem race at opdrage. Det er dog vigtigt, at du socialiserer hunden fra en ganske tidlig alder. Ellers bliver den blot endnu mere reserveret overfor fremmede.


Find din næste Kromfohrlænder-hund til salg på Dyreportal.dk

Her på siden finder du flere salgsannoncer med den kære race. Blandt annoncerne finder du både hanhunde og tæver. Du har også mulighed for at købe både hvalpe og fuldvoksne hunde. Derfor er vi heller ikke i tvivl om, at din drømmehund findes blandt vores udvalg. Hvis du ikke finder din drømmehund i første omgang, har du selv mulighed for at gøre en aktiv indsats. Du kan nemlig vælge at oprette en søgeannonce eller kæledyrsagent.

En søgeannonce gør det muligt for potentielle sælgere at finde dig baseret på dine krav til hunden. En kæledyrsagent er derimod en mulighed for at få tilsendt en privat mail, når der kommer en salgsannonce, der matcher dine ønsker. Begge former for søgninger er i øvrigt fuldstændigt gratis at anvende, og så er de nemme at oprette.