FB
Filtrer din søgning

Filtrer din søgning

Pris

Lokation

  • Hovedstaden
  • Sjælland
  • Syddanmark
  • Midtjylland
  • Nordjylland

Køb din lancashire heeler her

Er du på udkig efter en ny hund? Så er du havnet det hele rigtige sted. Her på portalen kan du finde mange forskellige typer af hunde til salg. Vi har både salgsannoncer fra private sælgere og professionelle opdrættere, og her er både plads til de små hvalpe og de ældre hunde der savner et nyt hjem. Du kan helt sikkert finde dit nye familiemedlem her. Se alle salgsannoncer for Lancashire Heeler herunder.

Læs mere i vores leksikon om racen Lancashire Heeler.

Køb lancashire heeler

Vi har fundet resultater til dig

Vil du automatisk påmindes så snart der kommer nye annoncer der matcher dine ønsker?
Opret en kæledyrsagent ud fra dine søgekriterier herunder.

Lancashire Heeler til salg

Lancashire Heeler er en lille hyrdehund. Den blev først opdrættet i begyndelsen af det 19. århundrede til at være en allround gårdhund, der kunne holde skadedyr væk fra fjerkræ og dræber rotter. De kaldes nogle gange "damehunde", fordi de var favoritter hos husets damer, som gerne ville have dem til at sidde på skødet, hvilket Lancashire Heeling-hunde meget gerne gør.


Lancashire Heelers sind og aktivitetsniveau

De er generelt godmodige og kærlige over for børn, selv om de af og til kan være højtråbende og gø af små børn. Men når de behandles som et medlem af familien, opfører de sig også sådan; det betyder, at de sætter pris på lange daglige gåture og lege med hele familien. Lancashire Heeler har brug for noget at beskæftige sig med; hvis ikke de bliver opfyldt kan man risikere at at have en ulykkelig hund, der roder i dit affald eller tygger på dine møbler. Lancashire Heelers temperament kan være en afgørende faktor for, om man vælger denne race som kæledyr eller ej. Da de af natur er hyrdehunde, kræver det masser af aktivitet og opmærksomhed for at forblive glade og sunde. Dette gælder i endnu højere grad for hvalpe, som altid bør have flere timer udenfor til at lege. Hvis du vælger at holde din Lancashire Heeler indendørs, skal du forvente, at den vil kræve, at du tager den med ud til mindst en halv times gåtur eller leg hver dag. Så sørg for at du har den mulighed i dagligdagen, hvis du ønsker en glad hund, hvis behov for motion er dækket. Denne race er meget begavet og intelligent, hvilket gør at den er ivrige efter at lære og nem at træne, men kun hvis opdrætteren har givet dig gode råd om, hvordan du opdrager din hvalp eller hvis du læser op på det. Brug aldrig hårde træningsmetoder med Lancashire Heelers, da de kan blive bange for dig, og de reagerer generelt ikke godt på træningsmetoder metoder med frygt.


Når du vælger en Lancashire Heeler til salg, er det vigtigt, at racens temperament passer til din egen livsstil. Husk, at denne hund er meget aktiv og har brug for nok plads til at løbe rundt og samtidig gerne vil lege og trænes. De er ikke gode vagthunde på grund af deres lille størrelse, men de vil gø, hvis det er nødvendigt. Lancashire Heeler er en intelligent race, som elsker at gøre sin ejer glad. Den kan dog være hårdfør til tider, så træningen skal foregå på en fast, men tålmodig måde, hvor der kun anvendes positive metoder som f.eks. godbidder eller ros.


Udseendet på en Lancashire Heeler

En Lancashire Heeler er en forholdsvis lille, men robust hund. Den bliver op til 30 cm. i højden og kan veje op til 8 kg. Dens udseende ligner meget den australske kvæghund, bortset fra at den har en længere pels. Lancashire Heeler's pels er mellemlang og lige. Den er altid ensfarvet med tydelige markeringer på hovedet og lejlighedsvis på benene, brystet eller ryggen. De mest almindelige farver er blue roan, red roan, tricolour (sort/brun/hvid) og brindle. Alle varianter med samme type aftegninger. Alle sorter med den samme type aftegninger er tilladt i nogle lande, men ikke i andre. Men de har alle en hvid markering i ansigtet


For at pleje Lancashire Heelers korte pels anbefales det at børste den mindst tre gange om ugen med en stålkam eller rive med bredstående tænder for at fjerne eventuelle løse hår eller sammenfiltrede hår. Hvis du ikke kan gøre dette derhjemme, findes der professionelle groomere, som kan gøre arbejdet for dig. Denne hund er en meget lav hund, men med en robust kropsbygning. Dens ører er små, trekantede og står naturligt op. Halen danner en fin bue op på ryggen. Lancashires øjne er runde, mørke og mellemstore og de har et udtryk der understøtter racens intelligens.


Pleje og pasning af en Lancashire Heeler!

En Lancashire Heeler har brug for store mængder daglig motion; derfor er det bedste råd at gå eller løbe mindst en times om dagen med den. Det er også vigtigt at sørge for, at din hund får den rette mængde fysisk aktivitet hver dag i form af leg af anden art. Da denne race er avlet til at vogte kvæg, er de mest glade, når de har noget, der udfordrer deres hjerne; det betyder, at du bør investere i interaktivt hundelegetøj, der optager deres tid og stimulerer deres hjerne. Du kan endda købe agility-udstyr, som vil give både dig og dit kæledyr mange timers fornøjelse!


Sørg for, at du at give din hund masser af opmærksomhed, hvis du vælger en Lancashire Heeler som kæledyr. Disse hunde har brug for tid sammen med dig hver dag for ikke at blive understimuleret og dermed bliver destruktive. Lancashire Heelers trivedes i enten en lejlighed eller et hus, så længe den får tilstrækkelig daglig motion og stimulering både mentalt og fysisk. Den er meget aktiv indendørs, så du bør dog overveje en ekstra gang, hvis du bor i lejlighed.