FB
Filtrer din søgning

Filtrer din søgning

Pris

Lokation

  • Hovedstaden
  • Sjælland
  • Syddanmark
  • Midtjylland
  • Nordjylland

Langhåret standard gravhund til salg

Den lave lange hund med den store personlighed kan blive din hvis du finder det rette match blandt de mange annoncer med gravhunde til salg på dyreportal.dk. Du kan her på siden også finde meget mere information om den populære race, hvis du vil være helt sikkert i dit valg inden du går helhjertet ind i jagten på en langhåret standard gravhund som værende din nye bedste ven i familien.

Læs mere i vores leksikon om racen Langhåret Standard Gravhund.

Køb langhåret standard gravhund

Vi har fundet resultater til dig

Vil du automatisk påmindes så snart der kommer nye annoncer der matcher dine ønsker?
Opret en kæledyrsagent ud fra dine søgekriterier herunder.

Et unikt udseende

Det er let at kende en gravhund hvis du først har fundet ud af hvordan den ser ud, endda også på afstand. For der er ikke mange andre hunderacer med det samme unikke udseende og kendetegnende lange krop. En gravhund er en hund der findes i flere variationer når det kommer til pelsen og der findes både ruhårede, korthårede og langhårede. Der er ingen forskel i den hund der findes under huden, uanset hvordan pelsen har udstråling og derfor kan du sammenligne deres sind og natur på tværs af de forskellige typer. De forskellige gravhund avles dog i dag hver for sig, da der er en tilstrækkelig stor genpulje til lige præcis dette.


Pas på gravhundens ryg

De korte ben og den lange ryg er ikke nødvendigvis en god ting hvis du gerne vil have en hund der skal kunne springe lang eller som du ønsker at bære rundt på dagen lang. Ryggen på en gravhund er nemlig det helt svage punkt og der er her tendens til at opstå problemer, hvis ikke der tages de rette hensyn. Hvis du kan undgå at din gravhund går på mange trapper dagligt og at den ikke er tvunget til at springe ned fra høje steder, så er det dog ikke noget problem.


En hund der graver

En gravhund har den helt store fordel at være lang og smal, med korte kraftige ben, perfekt til at holde skadedyr på afstand eller finde frem til de jagede dyr der bor i huler under jorden. Og det er lige præcis det som en gravhund er avlet til at være ekspert i. At grave sig ned og finde jage byttedyr frem eller finde frem til skadedyrs reder og gøre det af med dem. Den langhårede version er tidligere forbeholdt de adelige og her kræves der en del ekstra pelspleje når den graver løs for at se godt ud.


En rigtig charmetrold

I dag anvendes den lille, slanke og lange hund ikke længere så ofte til jagt men er i stedet blevet vendt om til at være den helt perfekte førstegangshund og familiehund til dem der ønsker omsorg og ekstra selskab i familien. En gravhund er venligst stemt over for alle den møder som udgangspunkt og er nem at træne, hvis man først lige ved hvordan den rette belønning skal gives og motivationen er tilstrækkelig stor. Den lille charmetrold elsker opmærksomhed, hvilket også er en af de årsager til at den er så populær, for den finder på alle mulige særlige og unikke løsninger for at få præcis hvad den gerne vil have.


Gravhunde findes på dyreportal.dk

Det er slet ikke sjældent at der kommer annoncer med gravhunde til salg på dyreportal.dk og det gælder ej heller når det kommer til den langhårede version. Her er der både hvalpe og voksne hunde til videreformidling. Der er masser af langhårede standard gravunde derude der leder efter den perfekte familie, som muligvis skulle være dig? Om ikke andet så kan du i hvert tilfælde oprette en annonceagent, hvis du ikke på nuværende tidspunkt kan finde den helt rette gravhund. Således vil du få besked så snart der kommer nye langhårede gravhunde til salg på dyreportal.dk