FB
Filtrer din søgning

Filtrer din søgning

Pris

Lokation

  • Hovedstaden
  • Sjælland
  • Syddanmark
  • Midtjylland
  • Nordjylland

Manchester Toy Terrier til salg

En Manchester Toy Terrier er en lille, atletisk og intelligent hund, der kan passe ind i de fleste hjem der ønsker en masse aktiviteter hvor hunden er velkommen. Til trods for den lille vægt på omkring 6 kg, så har den et stort ego og er ligesom andre terriere gode til at råbe vagt i gevær når der er noget den gerne vil gøre sig opmærksom overfor. Er det en god familiehund i form af en Manchester Toy Terrier du er på udkig efter, så se om der ikke skulle være lige præcis det du søger blandt annoncerne her på dyreportal.dk eller læs mere om racens beskrivelse herunder.

Køb manchester toy terrier

Vi har fundet resultater til dig

Vil du automatisk påmindes så snart der kommer nye annoncer der matcher dine ønsker?
Opret en kæledyrsagent ud fra dine søgekriterier herunder.

En hund i familien med greyhound

Når man kigger på den lille Manchester Toy Terrier, så kan an godt se, at der er træk der minder en hel del om den store og lynhurtige strømlinede greyhound. Det er da også sådan, at der i tidens løb er blandet lidt at den yndefulde greyhound ind i avlen for at komme i mål med den manchester der findes i dag. En greyhound er på nogle områder stærk og udholdende, mens den på andre områder er en smule følsom, hvilket den lille manchester har båret med sig, blandt andet når det kommer til overfølsomheden overfor bedøvende præparater.


Den lille hund med masser af charme

Den lille Manchester Toy Terrier er n charmerende hund der kan smelte ethvert hunde-elskende hjerte med de sjove og finurlige tendenser den kan have. Den lille hund elsker kontakt med mennesker, uanset om de er store eller små og vil mere eller mindre gøre alt hvad der står i deres magt, og måske endda også mere til, for at få en smule opmærksomhed og lidt klø på maven. Derfor skal du kun anskaffe dig en Manchester Toy Terrier hvis du er vil med helt tæt og meget kontakt med en skøn lille charmetrold.


En nem hund at træne

Hvis du ønsker en hund der er nem at træne, så er det måske ikke en terrier du kommer til at tænke på som det første, men i modsætningen til dens artsfæller i terriergruppen, så er en Manchester Toy Terrier en del anderledes, i hvert tilfælde når det kommer til egenrådighed og træning. Her er der i stedet en hunderace der vil elske alle de udfordringer som du stiller den overfor, så længe at de er tilstrækkeligt svære. Det er i hvert tilfælde således, at en Manchester Toy Terrier elsker at bruge sin intelligens og derfor kræver en del mental stimulering for at have det godt og en varierende træning der er fyldt med brugbare belønninger.


Find en Manchester Toy Terrier på dyreportal.dk

Er du kommet frem til, at en Manchester Toy Terrier er den helt rette hund til dig, så tag et kig på dyreportal.dk blandt de mange annoncer der er for hunde der søger et nyt hjem. Her kommer der dagligt nye hunde til salg, både hvalpe og voksne hunde til videreformidling og måske findes det rette match lige her. Har du ikke fundet den helt rette hund til din familie, så opret straks en annonceagent og bliv underrettet så snart der er en annonce der kommer på dyreportal.dk og som opfylder dine ønsker til en ny firbenet bedste ven.