FB
Filtrer din søgning

Filtrer din søgning

Pris

Lokation

  • Hovedstaden
  • Sjælland
  • Syddanmark
  • Midtjylland
  • Nordjylland

Norfolk Terrier til salg

Her kan du muligvis finde det helt rette match når det kommer til din nye firbenede bedste ven. Leder du efter en Norfolk Terrier, så led her på dyreportal.dk og se om der ikke skulle være en hvalp eller en voksen hund af racen der leder efter et nyt hjem. Er du stadig i tvivl om en Norfolk Terrier er det helt rette valg, så kig længere nede på siden og lær mere om den populære terrier.

Læs mere i vores leksikon om racen Norfolk Terrier.

Køb norfolk terrier

Vi har fundet resultater til dig

Vil du automatisk påmindes så snart der kommer nye annoncer der matcher dine ønsker?
Opret en kæledyrsagent ud fra dine søgekriterier herunder.

En blid familiehund

En terrier er som udgangspunkt ikke en oplagt familiehund da den er avlet til at jage byttedyr over store vidder. Alligevel er en Norfolk Terrier dog et populært valg når der skal findes den helt rette hund til familien. Der er tale om en race der er kendt for at være utrolig blid og samtidig er den ikke fældende pels mange gange tiltalende for familien der ikke nødvendigvis ønsker at bruge mange timer på rengøring i hjemmet. En Norfolk Terrier er en livlig hund men samtidig også god til at tilpasse sig sine omgivelser såfremt den er vel stimuleret. Så er du på udkig efter en hund livlig hund med et omsorgsgen betydeligt større end højden, så er en Norfolk Terrier måske det helt rette valg.

 

En effektiv rottejæger

Som det gør sig gældende for så mange andre terrier, så er en Norfolk Terrier avlet til at nedlægge rotter og var populær at have på gården som effektiv skadedyrsbekæmpelse. Derfor er det også en hunderace der har tendens til at være en lille smule selvstændig og have en del selvsikkerhed uden at skulle tøve. Selvom den i dag mest af alt er en familiehund, så har den stadig de gode instinkter og har den først fået færten af en god duft, så er den fokuseret og kan være lidt svært at kalde til sig.

 

Minder om en norwich terrier

En norwich terrier og en Norfolk Terrier er mere eller mindre helt identiske når det kommer til udseendet, lige bortset fra, at en Norfolk Terrier har hængende ører i modsætning til dens dobbeltgænger. Langt hen ad vejen, er personligheden og deres natur også meget ens. De to sammenlignelige hunderacer har dog også mere eller mindre den samme historie, da der i starten af 1800-tallet i England fandtes disse terrier med både hænge- og opretstående ører der også er blevet parret. I dag er der tale om to forskellige selvstændige racer der ikke længere blandet sammen i avlen. I dag er en Norfolk Terrier en anelse større end en norwich terrier.

 

Kontakt en opdrætter

Hvis du ikke er helt sikker på om en Norfolk Terrier er den rette hund for dig, så kan du eventuelt tage kontakt til en af de avlere der har hunden gående. Her kan du stille alle de spørgsmål som du måtte have og eventuelt komme på besøg for at se den lille terrier i aktion i virkeligheden. Det er vigtigt at tage det rette valg af hund fra start, hvor du opfylde dine ønsker til det at have hund, da det ganske enkelt bare gøre det hele meget nemmere og sjovere for både hund og ejer.

 

Find en Norfolk Terrier på dyreportal.dk

Når du har besluttet dig for at det er en Norfolk Terrier du ønsker, skal være dit nye familiemedlem, så tag et nærmere kig på dyreportal.dk. Her er der dagligt nye annoncer med hunde der leder efter et nyt hjem og det gælder også når det kommer til Norfolk Terrieren, både hvalpe og voksne hunde der er til salg. Er du ikke stødt på det helt rette potentielle match til en ny hund, så opret straks en gratis annonceagent så du straks får besked hvis der skulle komme hunde til salg der stemmer overens med dine søgekriterier.