FB
Filtrer din søgning

Filtrer din søgning

Pris

Lokation

  • Hovedstaden
  • Sjælland
  • Syddanmark
  • Midtjylland
  • Nordjylland

Norrbottenspids til salg

Leder du efter et nyt familiemedlem i form af en Norrbottenspids, så er du endt det helt rette sted. Her på dyreportal.dk kan du lede efter din nye bedste ven og se om der ikke skulle være det helt rette match i form af en norrbottenspids. Du kan også vælge af oprette en gratis annonceagent således at du bliver opmærksom på så snart der skulle komme dine drømmehund til salg, hvad end du går med ønsket om en hvalp eller en ældre voksen hund der søger et nyt hjem.

Læs mere i vores leksikon om racen Norrbottenspids.

Køb norrbottenspids

Vi har fundet resultater til dig

Vil du automatisk påmindes så snart der kommer nye annoncer der matcher dine ønsker?
Opret en kæledyrsagent ud fra dine søgekriterier herunder.

Find den rette spidshund

Spidshunde findes der en hel del af rundt omkring i verden og der findes også en del forskellige racer. Er du til spidshunde er der derfor en ret stor chance for at du kan finde det helt rette match til dig. En norrbottenspids er den oplagte mulighed hvis du leder efter en firbenede bedste ven der har en stor tilpasningsevne til omgivelserne og familieforholdene. Måske vil du også kunne finde en norrbottenspids under navnet nordisk spids som den også kaldes, men stammer primært fra området omkring det nordøstlige Sverige på grænsen til Finland, her ligger området Norrbotten hvoraf navnet stammer fra.


Norrbottenspids kræver pelspleje

Selvom det måske ikke ligner at der er siddende den helt store pels på en norrbottenspids, så er det ikke helt det der er tilfældet. En norrbottenspids er avlet til at kunne klare sig i koldere egne, hvor der er brug for lidt ekstra isolering til at kunne håndtere kulden, også i længere tid af gangen. Derfor er der, særligt om vinteren tale om en underuld af lidt ekstraordinær tykkelse sammenlignet med andre hunderacer. Der skal forventes, at en norrbottenspids derfor har brug for lidt ekstra pelspleje til at komme af med den store underuld, særligt i de perioder forår og efterår, hvor hhv. vinterpels og sommerpels skiftes.


En jagende fuglehund

Spidshunde er dygtige jægere der samtidig har udholdenhed og styrke til at kunne klare sig i et barsk klima. Derfor er de elskede i de koldere klimaer, hvor der er tæt skov, op- og nedadgående stigninger og hvor vildtet der jages efter, også er af noget større størrelse end hunden selv. Det er populært at bruge spidshunde til blandt andet bjørnejagt og opsporing af storvildt, men også fugle er de flest spidshunde ekstremt gode til at finde frem til. En norrbottenspids er ingen undtagelse og i dag der er de særligt populære som det der kaldes en jagende fuglehund.


Forvent at der er stemme på hunden

Måden af en norrbottenspids jæger sine byttedyr frem i skoven er ved at bruge stemmen. Det er derfor en hund der har tendens til at råbe højt, når der er noget den gerne vil gøre sine omgivelser opmærksom på. Det må forventes at en norrbottenspids derfor har tendens til at gø, men med den rette træning, så er det ikke umuligt at fravænne denne hunderace fra den vane som der ikke er så mange mennesker der sætter pris på, i hvert tilfælde ikke hvis man vælger at have en norrbottenspids som en del af familien.