FB
Filtrer din søgning

Filtrer din søgning

Pris

Lokation

  • Hovedstaden
  • Sjælland
  • Syddanmark
  • Midtjylland
  • Nordjylland

Norsk Buhund til salg

På Dyreportal.dk finder du altid et stort udvalg af hunde og hundehvalpe til salg. Er det en Norsk Buhund du leder efter er du derfor landet på den rigtige side. Uanset om det er en Norsk Buhund-hvalp eller en voksen Norsk Buhund, så finder du den i vores salgsannoncer herunder. Hvis du mod forventning ikke finder den hund du leder efter, så har du mulighed for at oprette en annonce hvor du efterspørger en Norsk Buhund. Alternativt kan du tilmelde dig vores kæledyrsagent. På den måde får du besked med det samme, når der dukker en Norsk Buhund op som er til salg. Læs med herunder og få viden om hvad der kendetegner en Norsk Buhund og om hvor skønt et kæledyr en Norsk Buhund er.

Læs mere i vores leksikon om racen Norsk Buhund.

Køb norsk buhund

Vi har fundet resultater til dig

Vil du automatisk påmindes så snart der kommer nye annoncer der matcher dine ønsker?
Opret en kæledyrsagent ud fra dine søgekriterier herunder.

Hvad kendetegner Norsk Buhund?

En Norsk Buhund er en mellemstor hund, med en tyk pels og underuld. Den bliver mellem 41 og 47 cm. over skuldrene og vejer mellem 12 og 18 kilo, når den er udvokset. Pelsen skal børstes godt igennem i hvert fald en gang om ugen. Pelsen kan være ensfarvet sort eller lys hvedefarvet i flere varianter, med eller ude sorte aftegninger. Norsk Buhund kommer fra Norge og passer derfor udmærket ind i det danske klima. Dog skal man, som med alle andre hunde med tyk pels, være opmærksom på at den ikke bliver for varm, når sommervarmen er på sit højeste.

Norsk Buhund er af arten spidshunde. Spidshunde er kendetegnet ved et højt aktivitetsniveau og de kan godt være i besiddelse af en vis portion temperament. Norsk Buhund kan have tendens til at gø meget. Med den rette og opmærksomme opdragelse, kan den sagtens dæmpes, idet den både er meget lærenem og glad for ros.


Derfor er Norsk Buhund et skønt kæledyr

Norsk Buhund er en legesyg og energisk hund. Den har et charmerende og socialt væsen. En Norsk Buhund er en god og kærlig familiehund, der knytter sig til hele familien. Den er glad for børn. Dens legesyge væsen, gør den til en god kammerat, for familiens børn. Den er også en vagtsom hund, der giver lyd, hvis der kommer fremmede. En Norsk Buhund er en hund der skal aktiveres. Den elsker skov, strand og lange gåture i naturen. Den er også både lærenem og meget interesseret i at lære nye lege og tricks. En Norsk Buhund har lige så stort behov for nærhed med sine mennesker, som den har behov for leg og aktivitet.


Find Norsk Buhund til salg på Dyreportal.dk

På Dyreportal.dk kommer der hele tiden nye kæledyr til salg. Det er her du kan finde dit og din families nye kæledyr. Er der Norsk Buhund-hvalpe eller voksne Norsk Buhund til salg er det altså her du skal kigge. Du har også mulighed for selv at oprette en søge annonce. I annoncen kan du præcisere hvilken Norsk Buhund det er du leder efter. Når sælger indsætter sin annonce, eller bare kigger her på siden, vil du være synlig som mulig køber og dermed have stillet dig forrest i køen.

På Dyreportal.dk har du også mulighed for at tilmelde dig en kæledyrsagent. Den er supernem at oprette. Når du har tilmeldt dig med din mailadresse, vil du få direkte besked, i samme øjeblik der kommer en Norsk Buhund-hvalpe eller voksne Norsk Buhund til salg, som passer til dine ønsker.