FB
Filtrer din søgning

Filtrer din søgning

Pris

Lokation

  • Hovedstaden
  • Sjælland
  • Syddanmark
  • Midtjylland
  • Nordjylland

Norsk Elghund til salg

Overvejer du en familie udvidelse? Og er en Norsk Elghund på din ønskeliste? Så er du havnet det helt rigtige sted. På dyreportalen.dk har du gode muligheder for at finde dit næste familiemedlem, da der er stort udbud af Norske Elghunde til salg. Du kan både finde voksne hunde, men du også få en sød lille hundehvalp. Du kan finde dem blandt vores salgsannoncer nedenunder. Hvis du scroller lidt længere ned, så kan du lære racen Norsk Elghund lidt bedre at kende, da der her vil være information omkring dens personlighed og fysisk. Det er sommetider meget vigtigt, at du kender til specielle behov hos en hund inden, at du vælger at købe den.

Læs mere i vores leksikon om racen Norsk Elghund.

Køb norsk elghund

Vi har fundet resultater til dig

Vil du automatisk påmindes så snart der kommer nye annoncer der matcher dine ønsker?
Opret en kæledyrsagent ud fra dine søgekriterier herunder.

Hvad kendetegner en Norsk Elghund?

Det er en forholdsvis stor hund, hvor hanner kan veje mellem 23 og 27 kg. Tæver vejer mellem 18-25 kg. De bliver omkring 48-50 cm høje og har naturligt oprejste ører. Deres forventede levealder er 10-12 år. Det er en energisk hund, som er meget loyal. Den kan være en smule genert, når det kommer til fremmede mennesker. Den vil dog meget gerne hilse på folk, som den kender. Det er en stædig hund, hvilket skyldes dens avl. Den blev avlet med henblik på elgejagt. Dens stædighed kan være et problem i den moderne lydighedstræning, hvilket derfor er grunden til, at træningen skal tages seriøs, når den er hvalp.

Den er territorial, hvilket gør den til en meget god vagthund. Her er det også vigtigt, at du sørger for at opdrage hunden godt. Det er en klog hund, der trives bedst i en familie med større børn. Det anbefales ikke at tilføje en Norsk Elghund til en familie med mindre kæledyr, da det kan se dem som bytte.


Hvordan er det at bo med en Norsk Elghund?

Det er vigtigt, at du kender til energiniveauet på den hunderace, som du vælger at købe. En Norsk Elghund har brug for meget motion og bevægelse hver eneste dag. De har brug for mindst 1 times hård motion om dagen, hvis de skal trives. Den har en rigtig god lugtesans efter vildt, hvilket kan blive en udfordring under lydighedstræning kombineret med dens stædighed.


Det er derfor vigtigt, at du som ejer har tid og overskud til at opfylde hundens behov og få den stimuleret. Det er en smule udfordrende hunderace, hvilket også er grunden til, at det anbefales, at førstegangsejere overvejer det hele en ekstra gang inden, at hunden købes. Du kommer helt sikkert til at arbejde hårdt for hundens loyalitet samt at dens evner og intelligens virkelig bliver vist frem på den bedste måde.


Find Elghunde til salg på dyreportalen.dk

Du kan finde dit næste kæledyr på dyreportalen. Der er stort udvalg af en helt masse forskellige hunde. Det gælder også en Norsk Elghund. Du kan derfor med fordel vælge at tage et kig på alle salgsannoncerne, da du har både kan finde hvalpe eller voksne hunde, der har brug for et nyt hjem.


Hvis ikke du kan finde en Norsk Elghund i salgsannoncerne, så har du muligheden for at lave en søgeannonce, hvor du kan gøre opmærksom på dig selv. Så kan eventuelle sælgere vælge at kontakte dig direkte.

Du kan også med fordel vælge at lave en kæledyrsagent, da du så vil få besked med det samme, hvis der skulle blive lavet en salgsannonce med en Norsk Elghund på portalen. Du kan derved hurtigt sikrer dig dit nye kæledyr og familiemedlem.