FB
Filtrer din søgning

Filtrer din søgning

Pris

Lokation

  • Hovedstaden
  • Sjælland
  • Syddanmark
  • Midtjylland
  • Nordjylland

Norsk elghund grå til salg

Ønsker du at få endnu et kært familiemedlem i en Norsk Elghund? Så er du det helt rette sted, fordi her på Dyreportal.dk kan du finde Norske elghunde til salg, og herunder både hvalpe og voksne hunde. Se vores mange salgsannoncer med norske elghunde, og kom skridtet nærmere din nye norske elghund ved at kigge nedenfor. Du skal blot scrolle ned her på siden, så du har mulighed for at læse mere om Norske elghunde. Her står der mere om de egenskaber, som en Norsk Elghund har. Det er faktorer, der er gode at vide, inden du anskaffer dig en Norsk Elghund som dit næste skønne kæledyr.

Læs mere i vores leksikon om racen Norsk Elghund, Grå.

Køb norsk elghund, grå

Vi har fundet resultater til dig

Vil du automatisk påmindes så snart der kommer nye annoncer der matcher dine ønsker?
Opret en kæledyrsagent ud fra dine søgekriterier herunder.

Hvad kendetegner Norske Elg-hunde?

Du har sikkert hørt om kendte hunderacer som Labrador, Golden Retriever og gravhund, men har du hørt om Norsk Elghund? Det er en lidt mindre kendt hunderace i Danmark, men er en meget populær hunderace i Norge. Den er, som dens navn antyder, opdrættet til elgjagt, og er kendt for at kunne jage i dagevis. Som en fun fact har Norges forsvarsministerium faktisk ret til at indkalde alle Norske Elghunde, som er privatejede, som en del af landets forsvar, idet de er meget hårdføre og kan modstå kulde med deres dobbeltpels, samtidig med, at de er eminente jagere. Den har et energisk væsen, og er en hund, der kræver hård motion og en erfaren hundeejer. Den trives bedst sammen med lidt større børn, hvilket er godt at vide, hvis I overvejer at købe den som familiehund. Den har en stor tendens til at gø, hvilket gør den mest ideel at have på et landsted, en landvilla eller med en stor grund til huset.

 

Den kommer fra spidshunde familien af hunde, og er yderst energisk og livlig. Den har desuden en meget selvstændig karakter, hvilket den bruger, når den skal holde en elg i skak, indtil dens ejer kommer for at dræbe elgen. Den er her fuldstændig frygtløs, og man skal helst ikke have mindre kæledyr i sin husstand, idet den har tendens til at betragte dem som byttedyr, der skal jages. Har man brug for en vagthund, er den også velegnet til dette. Den er dog samtidig meget loyal og pålidelig overfor sin familie, og lystrer bedst, når man har haft den i lydighedstræning fra hvalp af. Norsk elghund er grå i farven og har dobbeltpels. Dens hale krøller over ryggen, ligesom man ser på andre spidshundetyper. Dens ører står lige op i vejret, og den er altid på vagt med et vågent sind.


Derfor er en Norsk Elghund et skønt kæledyr

En Norsk Elghund er et skønt kæledyr til dig, der ønsker en vagthund eller en jagthund, der er energisk, livlig og loyal, og som kan jage i dagevis, hvis det påkræves. Den kræver hård motion, så hvis du er et meget aktivt friluftsmenneske, der elsker at tage ud i naturen på jagt, på lange løbe eller cykleture og i det hele taget lever et aktivt liv, så er Norsk Elghund et fantastisk og tro følgesvend og samarbejdspartner. Er du glad for at dyrke et aktivt friluftsliv om vinteren, enten i Danmark eller i udlandet, er denne hunderace også ideel, i det dens dobbeltpels gør, at den er eminent til at modstå kulde, samtidig med, at den er så energisk, at den kan jage i dagevis uden at blive træt.

Har du større børn, der forstår at omgås den på fornuftig vis, er den også ideel at have i familien.

Ønsker du en intelligent, uafhængig og kærlig hund, er dette hunderacen for dig og din familie. Den er smuk, stolt og vil helt sikkert gøre sit til, at du får så meget jagtbytte i hus som overhovedet muligt. Samtidig vil den ikke klynke, når du har den med dagen lang i dit aktive friluftsliv, men vil snarere være en livlig, samarbejdsvillig og selvstændig hund.


Find Norske Elghunde til salg på Dyreportal.dk

Søger du efter Norsk Elghund på Dyreportal.dk, finder du et bredt udvalg af både hvalpe og voksne Norske Elghunde. Scroll gerne gennem vores mange salgsannoncer, hvor du finder de smukkeste og mest livlige Norske Elghunde, der af forskellige årsager leder efter et nyt hjem og en ny familie.

Er der ikke lige den Norske Elghund, som du drømmer om, kan du med fordel oprette en søgeannonce eller en kæledyrsagent. En søgeannonce er en, hvor potentielle sælgere har mulighed for at finde dig og dine ønsker til dit næste kæledyr. Herfra kan de kontakte dig direkte. Der er også mulighed for at oprette en såkaldt kæledyrsagent. Når en sælger opretter en annonce med netop dine ønsker for en Norsk Elghund, får du besked med det samme via din e-mail. Det er både nemt og gratis at oprette en kæledyrsagent eller søgeannonce her.