FB
Filtrer din søgning

Filtrer din søgning

Pris

Lokation

  • Hovedstaden
  • Sjælland
  • Syddanmark
  • Midtjylland
  • Nordjylland

Norwich Terrier til salg

Overvejer du at anskaffe dig en Norwich Terrier? I så fald er du havnet rette sted. Hos Dyreportal.dk formidler vi salg og køb af den skønne lille terrier. På vores side finder du derfor alt fra små hvalpe, der lige er blevet klar til at forlade deres mor, til fuldvoksne hunde. Alle annoncerne kan du finde nedenfor. Hvis du derimod gerne vil vide mere om den fantastiske Norwich Terrier, kan du scrolle længere ned på siden. Her fortæller vi mere om, hvad der kendetegner racen, og hvorfor du bør vælge netop denne type hund som dit næste kæledyr.

Læs mere i vores leksikon om racen Norwich Terrier.

Køb norwich terrier

Vi har fundet resultater til dig

Vil du automatisk påmindes så snart der kommer nye annoncer der matcher dine ønsker?
Opret en kæledyrsagent ud fra dine søgekriterier herunder.

Hvad kendetegner en Norwich Terrier?

En Norwich Terrier er en lille terrier, der har et både livligt og kærligt væsen. Derfor er det også en hund, der møder alt og alle med højlydt begejstring. Racen egner sig helt fantastisk som familiehund, da den både er social indstillet, elskelig og ikke særligt gøende. Selvom en Norwich Terrier er lille, er den både robust og udholdende. Derfor er hunden også meget selvstændig. Heldigvis har den lille terrier en stærk flokfornemmelse, hvilket betyder at hunden ikke rigtigt strejfer rundt omkring. Faktisk er det sjældent, at den bevæger sig ret langt væk fra sin familie.


Den lille terrier har brug for regelmæssig motion. Ellers risiker den at blive overvægtig. Derfor skal du have tid til at tage den med ud på et par friske gåture om dagen. Det hjælper hunden med at holde den slanke linje. Hvis du allerede har andre kæledyr, kan du sagtens anskaffe dig en Norwich Terrier. Når først hunden har vænnet sig til dine andre dyr, skal den nok tolerere dem fremadrettet. Den lille terrier er nemlig frygtløs, så du skal ikke bekymre dig for, om den bliver bange. Det gør den bestemt ikke. En af de mindste terriere med et energisk og elskeligt væsen. Den er glad for alt og alle, som den kommer i møde med højlydt begejstring. I familien er den kærlig, trofast og ikke særlig gøende. Den er meget socialt indstillet. Den er frygtløs, men tolererer fremmede hunde såvel som andre dyr, når den er vænnet til dem.


Derfor er en Norwich Terrier et skønt kæledyr

Hvis du gerne vil have en lille hund, der vil blive hele familiens nye yndlingsmedlem, bør du vælge en Norwich Terrier. Med sit gode temperament og venlige sind vil alle fra dine børn til oldeforældre elske den lille guldklump. Den lille terrier har heller ikke brug for lige så meget motion som en større hund, og derfor egner den sig også godt til dig, der foretrækker mindre, men hyppigere, gåture.

Ligesom alle andre hunde skal Norwich Terrieren naturligvis opdrages. Men hunden har fra naturen en stærk flokfornemmelse, der gør at den ikke bare løber væk fra dig. Derfor er det også en god race til dig, der måske ikke just er hundeekspert. Derudover er racen både lærenem, samarbejdsvillig og opmærksom, hvilket gør det nemt for dig at opdrage racen.


Find Norwich Terriere på Dyreportal.dk

Hvis du gerne vil tilføje en Norwich Terrier til din familie, kan du finde et stort udvalg af de søde, små hunde her på siden. Vi formidler salget af både hvalpe såvel som fuldvoksne hunde. Ligesådan finder du også både tæver og hanhunde blandt vores udvalg. Hvis du ikke kan finde din drømmehund i første omgang, har du mulighed for at oprette enten en søgeannonce eller kæledyrsagent.


I en søgeannonce kan du angive dine kæledyrsønsker. På den måde kan en potentiel sælger finde dig, hvis vedkommende har en hund, der matcher dine præferencer. Du kan også vælge at oprette en kæledyrsagent. Her vil du få en direkte mail, når der bliver oprettet en annonce, der matcher dine ønsker til din hund. Både søgeannoncer og kæledyrsagenter er gratis at oprette.