FB
Filtrer din søgning

Filtrer din søgning

Pris

Lokation

  • Hovedstaden
  • Sjælland
  • Syddanmark
  • Midtjylland
  • Nordjylland

Køb din papillon her

Er du på udkig efter en ny hund? Så er du havnet det hele rigtige sted. Her på portalen kan du finde mange forskellige voksne hunde og hvalpe til salg. Vi har både salgsannoncer fra private sælgere og professionelle opdrættere, og her er både plads til de små hvalpe og de ældre hunde der savner et nyt hjem. Du kan helt sikkert finde din nye hundehvalp her. Se alle salgsannoncer for Papillon herunder.

Læs mere i vores leksikon om racen Papillon.

Køb papillon

Vi har fundet resultater til dig

Vil du automatisk påmindes så snart der kommer nye annoncer der matcher dine ønsker?
Opret en kæledyrsagent ud fra dine søgekriterier herunder.

 

Baggrundsviden om racen

Trods dens beskedne størrelse er det en livlig, robust og initiativrig hund som tåler al slags vejr. Det er en selskabshund men den er ikke altid tilfreds med bare at ligge på en pude foran brændeovnen og lade livet passere. En papillonen er god til at tilpasse sig enhver familie. Den er en smule vagtsom og oftest lidt skeptisk overfor fremmede mennesker. Den er udholdende og elsker gode lange gåture hvor den kan bevæge sig frit og bruge din næse til at snuse. Den bør fra den er hvalp blive vant til at omgås andre hunde. I middelalderen var papillon en værdsat hund. Det var oftest de fornemme damer som erhvervede sig en lille hund som en papillon, - det fremgår blandt andet af mange malerier. Mod revolutionen blev racen populær ved det franske hof, blandt andet hos dronning Marie Antoinette og Madame de Pompadour. Deres opretstående øre og deres interesse og evner indenfor musejagt tyder på at de tidligere var blandet med spidshunde. Navnet kommer af deres aftegninger i hovedet og navnet betyder sommerfugl på fransk. De bliver cirka 28 cm høje, og vejer 1,5-5 kg. Dette gælder både for hanner og tæver.

 

Racens aktivitetsniveau

Der er en stor del af lyst til jagt gemt i den lille hund, og den er som beskrevet en meget dygtig musejæger, og nogle gange kan man også opleve den gå på jagt efter større dyr end mus. I naturen er den vild med at snuse, og kan sagtens følge en god og spændende duft længe men holder dog stadig en god kontakt til ejeren.

 

Pleje og pasning

Dens pels er blank, skinnende og let bølget i enderne uden underuld. Dens pels føles fast, og ikke vildt blød, men pelsen beskytter hunden rigtig godt. Pelsen plejes med en ugentlig børstning, men pelsen på øre, hale og på brystet vil have godt af en daglig børstning.

 

Håndtering af racen

Den er en superopmærksom og energisk hund som er rigtig glad for at lære nye ting og løse opgaver. Dens evne til at samarbejde er let, og det er let at træne den når man gør det med variation og en positivitet. Den kan blive en rigtig god hund til agility.