FB
Filtrer din søgning

Filtrer din søgning

Pris

Lokation

  • Hovedstaden
  • Sjælland
  • Syddanmark
  • Midtjylland
  • Nordjylland

Køb din perdiguero de burgos her

Er du på udkig efter en ny hund? Så er du havnet det hele rigtige sted. Her på Dyreportalen.dk kan du finde mange forskellige racer til salg. Vi har både salgsannoncer fra private sælgere og professionelle opdrættere, og her er både plads til de små hvalpe og de ældre hunde der savner et nyt hjem. Du kan helt sikkert finde dit nye familiemedlem her. Se alle salgsannoncer for Perdiguero de Burgos herunder.

Læs mere i vores leksikon om racen Perdiguero De Burgos.

Køb perdiguero de burgos

Vi har fundet resultater til dig

Vil du automatisk påmindes så snart der kommer nye annoncer der matcher dine ønsker?
Opret en kæledyrsagent ud fra dine søgekriterier herunder.

Beskrivelse af Perdiguero de Burgos

En perdiguero de burgos eller burgos pointer som disse hunde også går under er en meget robust, rolig, og venlig jagthund. Det er ikke hunden for dig som er førstegangs hundeejer da hunden ikke trives som selskabshund. Racen kan godt lide at være sammen med mennesker, og er også rigtig god med andre hunde, men racen har jagtinstinkter og vil gerne stimuleres indenfor jagt. Perdiguero de burgos har brug for meget fysisk motion og gerne dagligt løb på en mark eller i skoven. Racen trives ikke hvis den ikke kommer ud for hunden har brug for at bruge sin næse og være selskab med mennesker.

 

Baggrunden for de ældgamle jagthunderacer fra Spanien og Portugal er ukendt. De er udviklet fra flere typer drivende hunde og blev i århundreder brugt til fuglejagt med fangstnet for derefter at blive stående jagthunde til alle typer af vildt. De har fået navn efter de fugle, der oprindelig var deres almindeligste jagtbytte. Perdiguero på spansk og perdigueiro på portugisisk betyder agerhøne. Racen fra provinsen Burgos var tæt på at forsvinde omkring anden verdenskrig, men blev rekonstrueret.

Hanner bliver 62-67 cm høje, og tæver bliver 59-64 cm høje. De har en vægt på cirka 25-30 kg som fuldvoksen.

 

 

Racens aktivitetsniveau

Som tidligere nævnt er det en aktiv hund som har bevaret mange instinkter i forhold til jagt. Racen er super god til spor aktiviteter da hunden elsker at bruge sin næse. Racen er dygtig, effektiv og meget udholdende, og hunden tager gerne på nogle lange ture når hunden har fået færten af noget, dog kun hvis ejeren giver hunden lov, da racen altid er nær mennesket.

 

Pels og pasning

Perdiguero de burgos har en glat, kort og tæt pels med en let underuld som beskytter hunden rigtig godt og den fælder kun meget lidt. Pelspleje er der ikke meget af, men man kan med fordel børste den en gang imellem. Ørene skal man dog have lidt opmærksomhed på, og disse skal plejes.

 

Håndtering af racen

Raden er lærenem og elsker at arbejde. Racen kan blive helt opslugt af dens jagtinstinkt og uden nogen form for træning kan det være svært at styre hunden, så derfor er det meget vigtigt med tidlig træning hvor man er venlig men konsekvens og belønninger, så hunden får respekt og den vil herefter lystre.