FB
Filtrer din søgning

Filtrer din søgning

Pris

Lokation

  • Hovedstaden
  • Sjælland
  • Syddanmark
  • Midtjylland
  • Nordjylland

Peruviansk Hårløs til salg

Påtænker du at anskaffe dig en Peruviansk Hårløs -hund? Så er du landet på den helt rigtige side. På Dyreportal.dk finder du altid flere voksne Peruviansk Hårløs-hund og Peruviansk Hårløs-hundehvalpe til salg. Peruviansk Hårløs finder du herunder, i en af de mange salgsannoncer. Hvis du mod forventning, ikke finder den Peruviansk Hårløs-hund eller Peruviansk Hårløs hvalp du leder efter, har du mulighed for at lave en søge annonce. Du har også mulighed for at benytte dig af Dyreportal.dk søgeagent, som giver dig besked, så snart der er nye Peruviansk Hårløs, der passer til dine krav, som bliver sat til salg. Herunder kan du læse om kendetegnene og egenskaberne hos en Peruviansk Hårløs.

Læs mere i vores leksikon om racen Peruviansk Hårløs.

Køb peruviansk hårløs

Vi har fundet resultater til dig

Vil du automatisk påmindes så snart der kommer nye annoncer der matcher dine ønsker?
Opret en kæledyrsagent ud fra dine søgekriterier herunder.

Hvad kendetegner Peruviansk Hårløs?

Peruviansk Hårløs er en meget sjælden race. Der findes ikke ret mange i verden og kun meget få er registreret i Danmark. Peruviansk Hårløs er en hunderace uden pels. Den kan dog godt have en lille smule hår på hovedet, men ellers er den hårløs. I de koldeste måneder af året, kan en Peruviansk Hårløs ikke selv holde varmen udendørs. Hvis du påtænker at anskaffe dig en Peruviansk Hårløs, skal du altså være meget opmærksom på vejret og give den frakke eller dækken på, så snart vejret bliver for koldt.


Peruviansk Hårløs kommer, som navnet antyder, oprindeligt fra Peru. Peruviansk Hårløs er af arten spidshunde. Spidshunde har generet et højt aktivitetsniveau, hvilket man skal være opmærksom på, hvis man tænker på at anskaffe sig en Peruviansk Hårløs. Peruviansk Hårløs kan som andre spidshunde også være i besiddelse af en del temperament. Hvilket man naturligvis også skal være opmærksom på. Peruviansk Hårløs findes i tre størrelser. Den mindste er ca. 25 cm. over skuldrene og kan veje mellem fire og otte kilo. Den største kan blive 40 cm. over skuldrene og kan veje helt op til 23 kilo. Den kommer i flere farvevariationer.


Derfor er Peruviansk Hårløs et skønt kæledyr

Peruviansk Hårløs har ikke pels, hvilket gør den til en oplagt hund, hvis der er allergi i familien. Med den rette opdragelse kan en Peruviansk Hårløs blive en skøn familiehund. Den har et højt aktivitetsniveau og kræver derfor en del leg og opmærksomhed. Peruviansk Hårløs kan godt være vagtsomme og uinteresserede i fremmede, men har et kærligt og tillidsfuldt forhold til sin familie. Generelt er Peruviansk Hårløs en både kærlig og hengivende hund, der elsker leg, aktivitet, skovture og andre ture.


Find Peruviansk Hårløs til salg på Dyreportal.dk

På Dyreportal.dk er der altid et stort udvalg af kæledyr til salg. Leder du efter en Peruviansk Hårløs som voksen hund, eller som hvalp, så finder du den her. Nogen dyr er mere sjældne end andre, så hvis du ikke lige finder det dyr, eller den race du leder efter, kan du med fordel oprette en søgeannonce eller benytte dig af vores kæledyrsagent.

Med en kæledyrsagent, får du direkte besked, når der dukker nye Peruviansk Hårløs op, som er til salg.

Med en søgeannonce, kan sælger finde dig, direkte på siden, når de opretter en salgsannonce. Opret gratis annonce