FB
Filtrer din søgning

Filtrer din søgning

Pris

Lokation

  • Hovedstaden
  • Sjælland
  • Syddanmark
  • Midtjylland
  • Nordjylland

Pharaoh

Skal vi hjælpe dig med at finde dit nye familiemedlem? Hos dyreportal.dk har vi stort udvalg af hvalpe som sælges i Danmark, du kan uden tvivl finde det du søger her.

Her på hjemmesiden har vi både private hundesælgere men også professionelle opdrætter som sælger sine kuld gennem os. Hvis du kigger længere nede, finder du alle vores salgsannoncer indenfor denne Pharaoh.

Læs mere i vores leksikon om racen Pharaoh.

Køb pharaoh

Vi har fundet resultater til dig

Vil du automatisk påmindes så snart der kommer nye annoncer der matcher dine ønsker?
Opret en kæledyrsagent ud fra dine søgekriterier herunder.

Baggrundsviden om hunderacen Pharaoh hound

En meget legesyg og livlig hund som normalvis hverken har problemer med mennesker eller andre hunde. Et venligt væsen som er meget kærlig overfor familiens medlemmer. Racen er også opmærksomhedskrævende, og elsker at være social med mennesker som kan give den noget opmærksomhed og som forstår blandingen af jagende spidshund og mynde. Hunden har en stor trang til at bevæge sig med fart over lange afstande og nyder at kunne bruge sin krop. Gerne med ejeren da hunden også nyder nærheden. Denne race har fandtes i mere end 4000 år slår arkæologiske beviser fast og den har set ud som den gør i dag. Racen fandtes formentlig før vor tidsregning og er oprindeligt fra Egypten hvor hunden med tiden kunne findes på flere øer i middelhavet. Den levede ubemærket og blev primært brugt til jagt af harer og kaniner. Racen jager i flok. Ved 1900 tallet kom de første hunde af denne race til Storbritannien fra Malta. Først omkring 1960 opstod der en større interesse for denne smukke race. Størrelsen varierer. Hanner er omkring 56-63 cm høje mens tæverne er 53-61 cm. Racen vejer cirka 20-25 kg som fuldvoksen.

 Racens aktivitetsniveau

Racen er en hurtig og meget effektiv jagthund som bruger både synet, hørelsen og dens enormt gode lugtesans. Hunden har meget energi og den har tendens til at strejfe hvis den ser noget, eller lugter noget der aktivere dens instinkt for jagt, så derfor er det ikke en god ide at lade den gå løs.Pleje og pasning

Hundens pels er kort og tæt, og kan variere fra fin til en smule mere grov. Pelsen i sig selv kræver ikke nogen pleje, men man kan med fordel rengøre den med en våd klud som fjerner løse hår. Pelsen beskytter ikke særlig meget.Håndtering af racen

Hunden bør opdrages med venlighed, men også med konsekvens for at man sætter sig i respekt, og det er vigtigt at belønne den med godbidder. Man skal som tidligere nævnt undgå at have den løs fordi den kan strejfe, men også fordi den kan være lidt hård overfor andre hunde, og en leg kan hurtigt ende dårligt fordi den i sagens natur er en jagthund, udvikle sig til jagt.