FB
Filtrer din søgning

Filtrer din søgning

Pris

Lokation

  • Hovedstaden
  • Sjælland
  • Syddanmark
  • Midtjylland
  • Nordjylland

Podenco Ibicenco til salg

En Podenco Ibicenco er en spidshund under den gruppe der hedder mynder. Det er derfor en meget yndefuld, hurtig og livlig hund, der elsker at lave aktiviteter med familien. Der findes to forskellige variationer af racen, både en korthåret og en ruhåret. Hvad end du leder efter den korthårede model eller den ruhårede, så tag et kig blandt de mange annoncer med hunde til salg på dyreportal.dk og opret eventuelt en annonceagent eller læs mere om racen herunder.

Læs mere i vores leksikon om racen Podenco Ibicenco.

Køb podenco ibicenco

Vi har fundet resultater til dig

Vil du automatisk påmindes så snart der kommer nye annoncer der matcher dine ønsker?
Opret en kæledyrsagent ud fra dine søgekriterier herunder.

Hunden fra de varmere himmelstrøg

Podenco Ibicenco menes at stamme fra de Baleariske øer. Her bliver hunden blandt det oprindelige folk kaldt for en Ca Eviessec. Oprindeligt var det en noget mere robust hunderace end det ses værende tilfældet i dag, men det er også mange år siden de første individer så dagens lys, da det anses for at være en af de ældste hunderacer overhovedet. Faraoer fra de ægyptiske egne menes at have lige præcis denne race med sig i graven, hvilket er omtrent 3400 år f.kr. I dag er det en hund der bliver elsket som familie og selskabshund, men ses under tiden også stadig brugt til kaninjagt verden rundt.


En hund med et højt aktivitetsniveau

Hvis du leder efter en hund med fart over feltet, så er en podeno ibicenco måske det helt rette valg for dig. Her er der i hvert tilfælde tit fart på den firbenede racer, der er bygget strømlinet og nærmet aerodynamisk for at få så stor en hastighed på som muligt. Der er tale om en hund der er god til at accelerere og som hurtigst skifter fra en stillestående position til topfart. Dette betyder dog ikke at det er umuligt at få en god kontakt med en Podenco Ibicenco, for at arbejde med sin træner er lige hvad der hitter hos racen. Det kræver dog noget adspredelse i træningen hvis det skal være vellykket hver gang og gerne pauser med løb.


En god vagthund til familien

En Podenco Ibicenco er en god familiehund. Den er kendt for at være meget social og nyde alle de aktiviteter der kan foretages sammen med familiemedlemmerne. Den er ekstremt beskyttende overfor alle den elsker, hvad end det er børn, voksne eller andre kæledyr i hjemmet. Dette betyder også, at den samtidig er vagtsom og skal nok give kald når der kommer fremmede ind på området. Den storhjertede hund har ry for at gø en del, særligt når den bliver beskyttende eller ivrig, hvilket man skal have for øje inden du vælger at anskaffe dig en Podenco Ibicenco.


Udbryderkongen Podenco Ibicenco

Selvom at en Podenco Ibicenco elsker alt der foregår i nærheden af familien, så er den også glad for at gå på opdagelse, særligt hvis der er noget ude i distancen der bevæger sig med en høj hastighed. Den yndefulde hund er derfor også kendt for at være en udbryderkonge. Den kræver et højere hegn end den størrelse taget i betragtning, da den langbenede race kan hoppe meget højt. Samtidig ses det også, at den høje intelligens gør, at den med sikkerhed nok skal finde en vej ud, på den ene eller den anden måde, hvis det virkelig er det den ønsker.


Find en Podenco Ibicenco på dyreportal.dk

Hvis du er faldet for en Podenco Ibicenco og syntes at dette er den eneste rigtige hund til dit hjem, så se om du ikke skulle kunne finde det helt rette match på dyreportal.dk. Her er der dagligt nye hunde og også hvalpe der kommer til salg og leder efter et nyt hjem. Da en Podenco Ibicenco er en forholdsvis sjælden race i Danmark, så er det ikke sikkert du finder den helt rette hund første gang du kigger. Opret i stedet en annonceagent allerede i dag og bliv notificeret når der kommer nye hunde på dyreportal.dk der lever op til dine ønsker.