FB
Filtrer din søgning

Filtrer din søgning

Pris

Lokation

  • Hovedstaden
  • Sjælland
  • Syddanmark
  • Midtjylland
  • Nordjylland

Porcelaine

Skal vi hjælpe dig med at finde dit nye familiemedlem? Hos dyreportal.dk har vi stort udvalg af hunderacer som sælges i Danmark, du kan med hundrede procent sikkerhed finde det du søger her.

Hos os har vi både private hundesælgere men også professionelle opdrætter som sælger sine kuld gennem os. Hvis du kigger længere nede, finder du alle vores hundehvalpe som er til salg indenfor denne Porcelaine.

Læs mere i vores leksikon om racen Porcelaine.

Køb porcelaine

Vi har fundet resultater til dig

Vil du automatisk påmindes så snart der kommer nye annoncer der matcher dine ønsker?
Opret en kæledyrsagent ud fra dine søgekriterier herunder.


Baggrundsviden om racen

Racen Porcelaine hører til en af de franske støverracer, som hovedsageligt er meget medgørlige, glade, og tillidsfulde overfor familien og også familiens børn. Racen er meget imødekommende overfor mennesker den ikke kender, og også omgængelige i forhold til andre hunde som den ikke bor med. Racen er først og fremmest en god jagthund med en stor lyst til jagt. Hunden følger byttet, for eksempel en hare, ræv, eller et rådyr med en kraftig gøen. Hunden ses meget sjældent her i landet, og den egner sig ikke udelukkende til at være familiehund, da den gerne vil aktiveres med træning som har med jagt at gøre og hvor den kan få lov at bruge dens super gode næse.

 

Porcelaine racen har et stort behov for at være social med familien og derudover også et behov for at blive motioneret og udfordret som den kan bruge næsen til., Racen har behov for at løbe frit, og meget gerne bag et sikkert hegn, så man har styr på den da hundens lyst til jagt hurtigt kan overtage. En rolig, og erfaren hundeejer er det perfekte match for denne race. Mange af disse hunderacer kan man finde ii jagtberetninger, og racen Porcelaine stammer fra provinsen ved navn Franche-Comté, som ligger i den østlige del af de franske alper, - dem som vender op mod Schweiz. Af denne grund var hunden i rigtig mange år kendt under navnet - Chien de Franche-Comté. Man siger, at det nok er den ældste af de franske støvere. Racen er opkaldt efter den blanke hvide pels, som nogen mener kan få hunden til at minde om porcelæn.


Hannerne bliver 55-58 cm, og tæverne 53-56 cm. De vejer 25-28 kg som voksne

 

Racens aktivitetsniveau

Porcelaine hunden er meget udholdende og kan arbejde selv, men også flere sammen i en såkaldt “pack”. Hundene bruges ofte til jagt på det meste slags vildt, lige fra fugle og små harer til rådyr og de er rigtig gode til at tilpasse sig forskelligt terræn. Hunden er meget livlig, energisk og kan godt finde på at gå sin egen vej hvis den ikke kaldes hjem ofte, og man ikke har en tæt kontakt til hunden.Pleje og pasning

Racens pels er en kort og tæt pels fordi den stammer fra et varmere klima end her. Man kan med fordel bruge en blød børste til pelspleje i det daglige. Hundens store og tunge ører skal efterses en gang imellem og så vidt muligt og holdes rene.Håndtering af racen

Porcelaine racen er rigtig glad for at lære via positive måder, hvor den gode adfærd belønnes godt. Da racen har stor lyst til jagt og en interesse for at få færten af vildt er det meget vigtigt at øve indkald tidligt, og gerne helt fra hvalp og så holde dette ved lige, så man har styr på hunden.