FB
Filtrer din søgning

Filtrer din søgning

Pris

Lokation

  • Hovedstaden
  • Sjælland
  • Syddanmark
  • Midtjylland
  • Nordjylland

Pyrenæisk Hyrdehund til salg

Leder du efter en Pyrenæisk Hyrdehund, så er du kommet til det rette sted. Vi har samlet alle salgsannoncerne nedenfor, og i bunden af siden finde du mere information om racen Pyrenæisk Hyrdehund. Dyrportal.dk er stedet at være, når du søger nu hund. Vi får dagligt nye annoncer ind, og vi skaber kontakt mellem hunde og nye ejere hver eneste dag. Hvad end du er på udkig efter en hvalp eller en voksen hund, så venter det rette kæledyr helt sikkert på dig lige nu.

Læs mere i vores leksikon om racen Pyrenæisk Hyrdehund.

Køb pyrenæisk hyrdehund

Vi har fundet resultater til dig

Vil du automatisk påmindes så snart der kommer nye annoncer der matcher dine ønsker?
Opret en kæledyrsagent ud fra dine søgekriterier herunder.

Hvad kendetegner en Pyrenæisk Hyrdehund?

En Pyrenæisk Hyrdehund stammer, som navnet antyder, fra Pyrenæerne, hvor den har været brugt som hyrdehund for fåreflokke.

Denne hunderace kendes på sine lysebrune, hvide, sorte og grå farver, og på sin tætte og lange pels, der kræver lidt pleje. Det er en lille til mellemstor hund, som har et livligt udtryk og et kønt ansigt. En Pyrenæisk Hyrdehund er en arbejdshund med et højt energiniveau og aktivitetsbehov. Hunden er avlet til at hyrde får, og den trives med at bruge sin fysik og sin hjerne. En arbejdshund er en klog hund, og denne race er ingen undtagelse. Denne hund er kærlig, loyal og tillidsfuld overfor sine mennesker, men kan være afvisende overfor fremmede. En god socialisering tidligt i livet er vigtig for denne hunds trivsel. En Pyrenæisk Hyrdehund er en kvik hund, der trives i at blive udfordret både mentalt og fysisk.

 

Derfor er en Pyrenæisk Hyrdehund et skønt kæledyr

En Pyrenæisk Hyrdehund er en dejlig hund, der har meget at give til sin ejer. Den kræver en del, og den giver mere igen. Denne hunderace er en aktiv hund med meget energi. Det er vigtigt at have et godt hundekendskab, når man anskaffer sig en højt-energisk hund, lige som at det er vigtigt at sikre sig, at man formår at dække hundens behov. Hvis du lever et aktivt liv, og gerne vil have din hund med, så er en Pyrenæisk Hyrdehund det oplagte valg. Denne hund er for dig, der har lyst til at investere tid i din hund - dig, der har hund fordi det er spændende at indgå i en relation med dyret, og fordi det er sjovt og interessant at træne og arbejde sammen med din hund. En Pyrenæisk Hyrdehund er en livsglad og vågen lille hund, som knytter sig meget til sin ejer. Med den rette håndtering er denne hund hengiven og loyal, og en arbejdsom ven, der vil elske at komme med på eventyr, eller "at gå til pote" på landejendommen.

 

Find en Pyrenæisk Hyrdehund på dyreportal.dk

På dyreportal.dk har vi ofte salgsannoncer på den populære hund af racen Pyrenæisk Hyrdehund. Du kan finde din kommende hund her - vi skaber kontakten mellem hund og ejer. Hvis du allerede har kigget vores annoncer igennem, og du endnu ikke har fundet din nye hund, så kan du med fordel oprette en købsannonce, og på den måde lade den rette hund komme til dig. Vi anbefaler desuden, at du opretter en kæledyrsagent. Her kan du notere de kriterier, du søger, og når vi får nye annoncer, der matcher dine ønsker, så får du direkte besked. Smart og nemt!