FB
Filtrer din søgning

Filtrer din søgning

Pris

Lokation

  • Hovedstaden
  • Sjælland
  • Syddanmark
  • Midtjylland
  • Nordjylland

Rat Terrier til salg

Leder du efter en Rat Terrier som kommende familiemedlem? Se om der ikke skulle være en til salg blandt de mange annoncer på dyreportal.dk. Her er der både hvalpe og voksne hunde der søger nyt hjem og måske er der også det helt rette match at finde til dig. I bunden af siden kan du også læse meget mere om en Rat Terrier og blive klogere på racen samt hvad du eventuelt skal være opmærksom på, hvis du stadig er i overvejelsesfasen omkring at det er den rette race for dig.

 

Køb rat terrier

Vi har fundet resultater til dig

Vil du automatisk påmindes så snart der kommer nye annoncer der matcher dine ønsker?
Opret en kæledyrsagent ud fra dine søgekriterier herunder.

En trofast følgesvend

En Rat Terrier er en hunderace med amerikansk oprindelse, der tidligere har været en populær følgesvend på de større gårde, i familiehusene og som makker på jagtmarkerne. I dag anses det dog for at være en sjælden race på verdensplan, men flittige og engagerede avlere er på vej til at få hunden tilbage i business og udbrede viden omkring de mange alsidige egenskaber som den lille hund har. En af de egenskaber som kendere understreger er, at det er en hund der kravler ind under huden og som bliver en del af familien med det samme.

Det er en god, men dog aktiv familiehund, der er fantastisk dygtig til at holde rotterne for porten, opsnuse jagtbytte, men er samtidig også intelligent og pålidelig. Derfor egner racen sig også til agility, spor-arbejde, redningshundetjeneste og eventuelt også som besøgshund eller lignende. Under alle omstændigheder, så kan du være sikker på, at en Rat Terrier vil følge dig hvor end du bevæger dig hen og uanset hvilke aktiviteter der skal gang i.


En personlighed som en terrier

Som navnet antyder, så er en Rat Terrier i familie med alle de andre terriere der findes rundt omkring i verden. En terrier er hunderacer med fællestræk som brugshunde hvor de alle oprindeligt er avlet til enten jagt- eller kamphunde. I dag er det dog en hunderace der oftest ses som en kær og højt elsket familie- og selskabs-hund, der dog har en smule mere energi der skal brændes af i løbet af dagen. Det er en gruppe af hunderacer der er kendt for at være en smule egenrådige og som kan anses for at have en del stædige tendenser. En Rat Terrier skal derfor, ligesom alle andre terrier, have en familie hvor der er mulighed for den rette aktivering og udfordringer i hverdagen, for at synes tilstrækkelig i balance.


Tag en snak med en opdrætter

Du kender måske ikke lige en i omgangskredsen der har erfaringer med en Rat Terrier som de kan dele ud af. Sandsynligvis ikke, da der ikke er så mange individer der befinder sig i Danmark. Er du dog alligevel nysgerrig på racen og tænker at den muligvis kunne være det helt rette match som dit næste firbenede familiemedlem, så kan du eventuelt tage kontakt med en dansk opdrætter, der kan fortælle meget mere og eventuelt vise et par fine eksemplarer frem. Det er vigtigt at tage det rette valg fra start med hensyn til hunderacer, så grundig research er den helt rette vej at gå, inden du anskaffer dig en hunderace du på forhånd ikke kender.


Tag et kig til udlandet

Hvis ud har lyst til at vide mere om hvad en Rat Terrier er for en lille hund, så kan du eventuelt tage et kig på udlandet, hvor der dog er en smule flere individer at skabe en reference ud fra. Her vil du opdage, at en Rat Terrier er en alsidig hund, der mere eller mindre kan tilpasse sig til alle omgivelser og måder at blive håndteret på. Det er en hund der i størrelse er nem at have med og med det gode sind og glæde ved andre mennesker samt opmærksomhed, så er der nogle stykker der anvendes som besøgshund. Ligeledes er den store intelligens og gode næse også perfekt til spor og redningshundearbejde, mens den hurtige lille hund også egner sig til agility på højere plan.


Find din næste Rat Terrier på dyreportal.dk

Er du på udkig efter en Rat Terrier? Hvad end du leder efter en hvalp eller en ældre voksen hund der har brug for et nyt hjem, så kan du se om der ikke skulle være det rette match på dyreportal.dk. Her er det ganske gratis at slå salgsannoncer op, ligesom du kvit og frit kan oprette en søgsannonce så andre også kan se at du leder efter en ny hund til familien.