FB
Filtrer din søgning

Filtrer din søgning

Pris

Lokation

  • Hovedstaden
  • Sjælland
  • Syddanmark
  • Midtjylland
  • Nordjylland

Redbone Coonhound til salg

En redbone coonhound er oprindeligt en amerikansk hunderace i den familie der kaldes jagthunde. Den er avlet til at jage vaskebjørne, større hjorte, pumaer eller bjørne og derfor en hund der skal have en hel del gå på mod og standhaftighed i dens udstråling og temperament. Det er måske ikke en hund du har spottet i Danmark, men hvis du er interesseret i at dette skal være din nye bedste ven, så se om du ikke kan finde en salgsannonce her på dyreportal.dk

 

Køb redbone coonhound

Vi har fundet resultater til dig

Vil du automatisk påmindes så snart der kommer nye annoncer der matcher dine ønsker?
Opret en kæledyrsagent ud fra dine søgekriterier herunder.

En fantastisk familiehund

En redbone coonhound er den ideelle familiehund såfremt at der er gode aktiviteter den kan deltage i i løbet af dagen. Det er en hund der er kendt for at være fantastisk med børn, meget tålmodig og kærlig. Den har et roligt temperament så længe den har været ude og strække benene og er velstimuleret, der passer perfekt til hygge i hjemmet, men er også samtidig en perfektionist når det kommer til at skulle opsnuse byttedyr på jagtstien. Det yndefulde udseende er samtidig slet ikke til at stå for når den kommer luntende henimod alt med to ben der ønsker at skulle nusse.


En populær race i udlandet

Den oprindeligt amerikanske hund er elsket at mange rundt omkring i verden. Særligt i USA hvor der er behov for gode jagtegenskaber på de store vidder, men hvor der også ønskes en social hund der er imødekommende overfor hele familien, store som små. Derfor er der også en forholdsvis stor bestand af individer der kan indgå i avlen som generelt betyder et godt helbred med racefaste standarder hvor der ikke er nogen grund til at gå på kompromis med hverken sundhed, egenskaber eller udseende.


God med andre hunde og kæledyr

En redbone coonhound er en social hund der helt generelt ses som at elske alt og alle. Uanset om det handler om børn eller voksne, andre hunde eller kæledyr i hjemmet. Den er kendt for at være ekstremt god til at tilpasse sig de mennesker eller dyr der er i nærheden og derfor vil dens adfærd være anderledes om den møder en hvalp eller en storvoksen hund med masser af energi. Det er en loyal hund, der vil gøre alt hvad den kan for at gøre sin menneske-familie tilfreds. Alt i alt en hund der elsker alle men som samtidig også er helt umulig ikke at holde af.


En hund med masser af energi

En redbone coonhound er en hund der er god til at tilpasse sig sine omgivelser, særligt hvis den er vel stimuleret både mentalt og fysisk. Den er glad for gode vaner, så starter du først på at løbetræne dagligt eller bade på den lokale strand hver dag, så kan du være helt sikker på, at din redbone coonhound ikke helmer ved døren førend den har været på sin daglige aktivitetstur i det fri. Den aktive hund skal da også gerne ud at bevæge sig for at kunne ligge roligt og velafbalanceret i hjemmet og derfor er det noget du skal indregne inden du vælger at anskaffe dig en redbone coonhound og om ikke andet sikre dig at der er masser af plads at boltre sig på.


Find din redbone coonhound på dyreportal.dk

Er du blevet overbevist om, at en redbone coonhound er det helt rette valg som værende det nye firbenende familiemedlem, så se om du ikke kan finde det helt rette match blandt en af de mange salgsannoncer på dyreportal.dk. Her er der både hvalpe og ældre voksne hunde der dagligt leder efter et nyt hjem og du kan endda oprette en annonceagent hvis du vil være helt sikker på at få besked så snart din drømmehund ender på salgssiden.