FB
Filtrer din søgning

Filtrer din søgning

Pris

Lokation

  • Hovedstaden
  • Sjælland
  • Syddanmark
  • Midtjylland
  • Nordjylland

Russisk Toy Terrier til salg

Har du forelsket dig i den vanvittigt søde race af Russisk Toy Terrier? Så er du kommet til det helt rette sted; her på siden kan du nemlig danne dig et overblik og de hvalpe og voksne hunde af denne race, som i øjeblikket er sat til salg. Dermed kan du altså finde dit næste familiemedlem lige her på siden. Vil du imidlertid gerne blive lidt klogere på denne skønne race, så læs med herunder, hvor vi har samlet nogle af de informationer, som er værd at vide om den Russiske Toy Terrier.

 

Læs mere i vores leksikon om racen Russisk Toy Terrier.

Køb russisk toy terrier

Vi har fundet resultater til dig

Vil du automatisk påmindes så snart der kommer nye annoncer der matcher dine ønsker?
Opret en kæledyrsagent ud fra dine søgekriterier herunder.

Hvad kendetegner den Russiske Toy Terrier?

Når man kigger ind i de store øjne og de spidse ører, som er så karakteristiske for denne race, så er det meget svært ikke at blive forelsket. Udover dens skønne ydre og lille størrelse, så elsker den Russiske Toy Terrier nemlig at få opmærksomhed, hvormed den altid gerne vil nusses og kæles. Den Russiske Toy Terriers temperament er kendetegnet ved, at den har en masse energi, er ekstremt loyal over for sine mennesker, og så er den temmelig intelligent. Den elsker dermed at være aktiv sammen med dens mennesker, hvor de sammen kan lave nogle sjov og udfordrende aktiviteter, som hunden skal løse.


På trods af dens lille størrelse, så er den Russiske Toy Terrier stadig en ægte terrier. Den er modig, stærk og som nævnt meget aktiv. Dertil kan den godt have en stærk fornemmelse af territorium, hvormed den kan have tendens til at ville forsvare dens område imod udefrakommende. Dette gælder også, når det kommer til dens legetøj, som den ikke altid er lige villig til at dele med andre.


Derfor er en Russisk Toy Terrier et skønt kæledyr

Som vi allerede har været inde på, så er den Russiske Toy Terrier en race, som er utrolig loyal over for dens mennesker - og det gør den til et super godt kæledyr. Den elsker nemlig at bruge tid sammen med dens ejere, og faktisk vil den allerhelst følge dem overalt. Det er dermed en ven for livet, som du vil får dig, når du anskaffer dig en Russisk Toy Terrier.


Dertil er den Russiske Toy Terrier en rigtig god familie-hund, da den kommer rigtig godt ud af det med børn. Det er dog meget vigtigt, at du lærer dine børn ikke at tage din terriers legetøj fra den. Som nævnt så kan en Russisk Toy Terrier godt have en fornemmelse for territorium, som også gælder for dens legetøj. Dermed kan den godt finde på at blive sur, hvis børnene snupper 'dens' ting.


Find Russisk Toy Terrier til salg på Dyreportalen.dk

Her hos Dyreportalen.dk gør vi vores allerbedste for, at du kan finde dit næste familiemedlem. Derfor har vi samlet alle vores salgsannoncer på dette ene sted, sådan at det er nemt og lige til for dig at scrolle igennem de mange hvalpe og voksne hunde, som søger deres for-evigt-hjem.

Hvis du ikke kan finde lige netop den Russiske Toy Terrier, som dit hjem mangler, i blandt vores annoncer, så kan du også vælge at lave en kæledyrsagent. Her indtaster du dine kriterier og krav til din fremtidige hund, og så vil vi gøre vores bedste for at finde et kæledyr, som matcher dine krav.