FB
Filtrer din søgning

Filtrer din søgning

Pris

Lokation

  • Hovedstaden
  • Sjælland
  • Syddanmark
  • Midtjylland
  • Nordjylland

Russkaya Tsvetnaya Bolonka til salg

På dyreportal.dk kan du finde annoncer på Russkaya Tsvetnaya Bolonka. Hvis du kigger lidt længere nede på siden, så vil du finde de relevante salgsannoncer, og under disse vil du kunne læse mere om den dejlige hunderace Russkaya Tsvetnaya Bolonka. Vi har alt fra hvalp til voksen hund, og du kan søge bredt og smalt - vi føler os sikre på, at du kan finde dit næste kæledyr på dyreportal.dk.

 

Køb russkaya tsvetnaya bolonka

Vi har fundet resultater til dig

Vil du automatisk påmindes så snart der kommer nye annoncer der matcher dine ønsker?
Opret en kæledyrsagent ud fra dine søgekriterier herunder.

Hvad kendetegner en Russkaya Tsvetnaya Bolonka?

En Russkaya Tsvetnaya Bolonka er en skødehund af russisk oprindelse. Den er i Danmark bedre kendt under navnet russisk Bolonka. Denne hunderace kommer i flere farver. Det er en lille, langhåret hund med et kønt ansigt og en evigt logrende hale. Af sind er en Russkaya Tsvetnaya Bolonka er mild og livsglad lille hund, som elsker sin familie, og søger sine mennesker. Det er en kærlig hund, der nyder at være sammen med både voksne, børn, hunde og andre dyr. Denne hund er en yderst social hund, som er glad for opmærksomhed og samvær. Hunden her er avlet til at være selskabshund, og den trives bedst, når den er sammen med andre. Det er en hund, der ikke bryder sig om at blive ladt alene for længe ad gangen. En Russkaya Tsvetnaya Bolonka er nem at socialisere, og nem at håndtere.


Derfor er en Russkaya Tsvetnaya Bolonka en perfekt selskabshund

En Russkaya Tsvetnaya Bolonka er en klog og rar lille hund. Den er afbalanceret og glad, og den er nem at have med rundt. Denne hunderace er god til både børn og andre hunde, og den vil trives godt med både en enlig og i en større familie. En Russkaya Tsvetnaya Bolonka har let ved at tilpasse sig sine omgivelser, og den kan både komme med på kontoret og med til frisøren.


En Russkaya Tsvetnaya Bolonka har et lavt aktivitetsniveau, og er derfor en nem hund at eje - den har ikke brug for at trave skoven tynd, men foretrækker ofte at putte i sofaen. Hunden er ikke større end at den kan være en taske og nemt transporteres med rundt. Hvis du leder efter en lille selskabshund, der er rolig og kvik, så er en Russkaya Tsvetnaya Bolonka er oplagt valg - denne hund er ikke arrig og hidser sig ikke op. Den er desuden nem at træne og nem at lære nye ting, da det er en kvik hund, der søger at behage sin ejer.


Find Russkaya Tsvetnaya Bolonka hunde på dyreportal.dk

På dyreportal.dk får vi nye salgsannoncer ind hele tiden, og mon ikke din næste Russkaya Tsvetnaya Bolonka hund også er at finde? Vi opdaterer siden dagligt, så hold øje med de mange annoncer. Kan du ikke finde lige den hund, der er den rette for dig, så kan du prøve at oprette en søgeannonce - her kan din nye hund finde dig.

Hvis du gerne vil holdes opdateret på, hvad der kommer af annoncer på Russkaya Tsvetnaya Bolonka hunde, så anbefaler vi, at du opretter en kæledyrsagent. På den måde får du direkte besked, når vi får en annonce på en hund, der passer med det, du søger.