FB
Filtrer din søgning

Filtrer din søgning

Pris

Lokation

  • Hovedstaden
  • Sjælland
  • Syddanmark
  • Midtjylland
  • Nordjylland

Slovakisk Kuvasz hunde til salg

Ønsker du at få en Slovakisk Kuvasz hund ind i familien? Så er dette site det rette sted at søge og finde. På Dyreportal.dk kan du netop finde et bredt og varieret udvalg af Slovakiske Kuvasz-hunde til salg. Lige meget om du ønsker en voksen Slovakisk Kuvasz-hund eller hundehvalpe til salg, kan du søge og finde imellem vores mange salgsannoncer, som du ser her. Læs også med nedenfor, hvor du kan lære mere om Slovakisk Kuvasz-hunde, og hvilke egenskaber, som netop denne hunderace har. Disse informationer kan hjælpe dig til at blive mere afklaret i dit valg af din næste hund til familien og husstanden, og om den er noget for dig som kæledyr.

Køb slovakisk kuvasz

Vi har fundet resultater til dig

Vil du automatisk påmindes så snart der kommer nye annoncer der matcher dine ønsker?
Opret en kæledyrsagent ud fra dine søgekriterier herunder.

Hvad kendetegner Slovakiske Kuvasz-hunde?

Du har måske aldrig hørt om denne hunderace, der er en hyrde, kvæg og gårdhund, der er slovakisk af oprindelse. Ordet "Kuvatsz" sammer fra det slovakiske ord "cuvat", der betyder at høre. Den har nemlig en utrolig opmærksom og lyttende egenskab, og den stammer oprindeligt fra Karpaterne, der er en bjergkæde, der går mellem Slovakiet til Rumænien. Den Slovakiske Kuvasz har mest været brugt som hyrdehund i sin tid, og de bliver også kaldt for hvide bjerghunde. De er meget aktive, energiske og selvstændige hunde, og endda så selvstændige, at man helst ikke skal have dem kun som selskabshunde. De har en mellem lang pels, der gør, at de kan holde varmen selv i kolde temperaturer og i alt slags vejr som regn, sne og blæst. Da de er meget selvbevidste og selvstændige hunde, kræver de en venlig men bestemt opdragelse, som skal ske fra de er hvalpe og også bør fortsætte, når de er voksne. De trives bedst med at blive brugt aktivt, hvilket er som fåre, ko eller hesteinddriver på en stor gård eller landsted, hvor de kan bevæge sig over store afstande og bruge deres selvstændighed til at drive dyr sammen og opfylde en funktion for deres ejer.

Har I et udendørsområde i form af en løbegård, en gårdsplads eller en stor have, har den det bedst med at færdes her i en stor del af tiden, og skal således helst ikke holdes indendørs som mange andre hunderacer.

Selvom det er en meget selvstændig hund, er det samtidig en trofast og hengiven hund overfor sin familie, og den holder sig også som regel tæt til sin ejer, såfremt man også træner den fra hvalp af. Den har nemlig også et udpræget jagtinstinkt, som man som ejer skal lære at tøjle ved at opdrage den godt. Men så vil den også være en samarbejdsvillig og god vagt, jagt og hyrdehund.


Derfor er en Slovakisk Kuvasz et skønt kæledyr

En Slovakisk Kuvasz er et skønt kæledyr til dig, der engagerer dig i din hund og dens træning og opdragelse, og som har en aktiv livsstil og bor på et landsted, en gård eller en lystejendom. Går du på jagt, har får, køer eller heste, der skal drives ind fra marker og folde, vil du få stor glæde af den Slovakiske Kuvasz hund, fordi dens selvstændighed gør, at den kan tænke selv, og dermed drive dyrene ind på klog vis. Har du ydermere brug for en god og vagtsom vagthund, vil den også være god hertil. Den er en hengiven og trofast hund overfor sin familie, mens den er reserveret overfor fremmede, hvilket gør den ideel som familiens vogter.


Find Slovakiske Kuvasz-hunde til salg på Dyreportal.dk

Her på www.dyreportal.dk er du et skridt nærmere at finde dit næste kæledyr og din næste Slovakisk Kuvasz. Kig gerne på de mange salgsannoncer med udvalget af Slovakiske Kuvasz-hunde, som både tæller hvalpe og voksne han og hunhunde, der søger efter et nyt og trygt hjem. Er der ikke lige præcis den Slovakiske Kuvasz, som du drømmer om, kan du i stedet oprette en søgeannonce eller en kæledyrsagent. Hvis du opretter en søgeannonce, har de sælgere, som fremover opretter en salgsannonce, se og finde dine ønsker for en Kuvasz hund, og kontakte dig direkte.


Du kan også oprette en kæledyrsagent. Den giver dig besked på din mail, lige så snart der er en sælger, der opretter en salgsannonce for en Slovakisk Kuvasz-hund, som har et match med dine drømme og ønsker. Det er gratis at oprette en kæledyrsagent eller søgeannonce her.