FB
Filtrer din søgning

Filtrer din søgning

Pris

Lokation

  • Hovedstaden
  • Sjælland
  • Syddanmark
  • Midtjylland
  • Nordjylland

Slovakisk støver til salg

Leder du efter et nyt familiemedlem og går med tankerne om, at en slovakisk støver er det helt rette valg, så er du landet det helt rette sted. Her finder du Slovakisk støvere til salg og finder den nødvendige information der gør dig helt sikker i dit valg om, at det er præcis denne mellemstore hund med et stort mod, der passer ind i dit hjem.

Køb slovakisk støver

Vi har fundet resultater til dig

Vil du automatisk påmindes så snart der kommer nye annoncer der matcher dine ønsker?
Opret en kæledyrsagent ud fra dine søgekriterier herunder.

En sjælden race i Danmark

Selvom at en Slovakisk støver er meget anerkendt og populær som brugshund i Centraleuropa, så er det ikke en race der ses så ofte herhjemme i Danmark. Når den gør, så bliver den mange gange forvekslet med en rottweiler, da den har præcis de samme aftegninger og samtidig er af en kraftig statur. Dog er der i dette tilfælde tale om en støver, altså en jagthund der er avlet til at opstøve jagtbytte og har derfor andre egenskaber end de hunderacer der måske kunne minde om den i udseende.


En elsket jagthund

Når man taler om jagthunde og støvere generelt, så er det vigtigt at have gode egenskaber til at kunne opspore byttedyr og give signal til jægeren om at der er bytte i nærheden. En slovakist støver er elsket som jagthund, da den har en formidabel lugtesans når det kommer til at skulle snuse sig frem til vildsvin og andre kødædende byttedyr. Yderligere har den en fantastisk stedsans, lidt udover det sædvanlige, så du kan være helt sikker på, at din Slovakiske støver altid kan finde hjem igen. Samtidig med den livsglæde og gå på mod som følger med en Slovakist støver, så er det en elsket jagthund, der med stor succes kommer hjem med tasken fuld af jagtbytte.


En godt vagthund

En Slovakist støver er som oftest meget trofast overfor sin menneske familie. Den kan sagtens fungere som en vel afbalanceret og rolig familiehund, så længe den bliver stimuleret og aktiveret tilstrækkeligt. Til trods for det umiddelbare rolige gemyt, så kan du være helt sikker på, at der ikke kommer fremmede forbi. En slovakisk støver er nemlig ikke kun ekstremt dygtig til at finde vildsvin og andre byttedyr, men også fantastisk som vaghund. Den er som sådan ret territoriel, hvilket er en fordel hvis du ønsker gode egenskaber der kan være med til at passe på ejendommen.


En hund med brug for erfaring

En Slovakisk støver er ikke en hund du ønsker dig skal blive en del af familien, hvis du ikke har nogen erfaring i denne retning. Det er ikke en udpræget familiehund og kræver en hel del motion og aktivering for at fremstå vel afbalanceret. De kan være en anelse voldsomme og særligt hannerne kræver erfaring i lignende hunderacer. Dog kan en Slovakist støver med den rette erfaring og træning, blive en fantastisk jagthund, der med sin store intelligens, sindsro og gå på mod, kan blive den perfekte makker på jagtområderne.


Find en Slovakisk støver til salg på dyreportal.dk

Er du nu fat besluttet på, at det skal være en Slovakisk støver der skal være næste medlem af familien, så find den her på dyreportal.dk. Gå på opdagelse blandt de mange annoncer og finder du ikke lige det du søger, så kan du oprette en annonceagent der giver dig besked, hvis der skulle komme nye muligheder for salg af en Slovakisk støver på siden. Det er ganske gratis at tage et kig og du får verificerede kontakt oplysninger såfremt du skulle finde frem til noget der kunne være interessant for dig.