FB
Filtrer din søgning

Filtrer din søgning

Pris

Lokation

  • Hovedstaden
  • Sjælland
  • Syddanmark
  • Midtjylland
  • Nordjylland

Spansk vandhund til salg

Er I en aktiv familie, der leder efter et ekstra familiemedlem i form af en hund, så er en spansk vandhund det helt rigtige match for jer. Den spanske vandhund er kendt for at skabe tætte bånd med sine ejere, og den søger kontakt med alle omkring den. En spansk vandhund kommer til at give jer ubetinget kærlighed, og om du er på udkig efter en fuldvoksen spansk vandhund eller en hvalp, så finder du et bredt udvalg på Dyreportal.dk. Hos os har vi samlet de mange salgsannoncer - se blot mulighederne nedenfor. Hvis du scroller videre ned på denne side, vil du også have muligheden for at læse meget mere om alle de fantastiske egenskaber den spanske vandhund besidder, og også om hvad der kræves for, at både hund og ejer trives i relationen.

Køb spansk vandhund

Vi har fundet resultater til dig

Vil du automatisk påmindes så snart der kommer nye annoncer der matcher dine ønsker?
Opret en kæledyrsagent ud fra dine søgekriterier herunder.

Hvad kendetegner en spansk vandhund?

Når du hører folk nævne en spansk vandhund, så beskriver de den højst sandsynligt med ord som kærlig, lydig og social. Derfor er det også en race, der er utroligt velegnet, hvis man leder efter en familiehund, idet den søger kontakt med menneskerne omkring den. En spansk vandhund kan flere gange også kræve aktivering ligesom børn, da den nemt kan komme til at kede sig. Derfor fungerer den perfekt som familiehund, idet der dermed sker noget omkring den hele tiden. Dens udseende bærer præg af, at den har familiære forbindelser til pudelracen, men idet racen er så gammel, som den er, kan man ikke sige mere om dens eksakte historie, andet end at den har rødder i Sydeuropa.


Derfor er en spansk vandhund din bedste ven

Hvis I er en familie, der overvejer en hund, uden I nødvendigvis har den store erfaring inden for hunde i forvejen, så er den spanske vandhund et godt sted at starte. I vil opleve en ubetinget kærlighed fra hunden rettet mod jer. En spansk vandhund egner sig samtidig perfekt til børnefamilier, idet den søger kontakt med så mange mennesker som muligt. Hvis I allerede har andre kæledyr i hjemmet, eller hvis I kommer sammen med venner eller familie, som også har kæledyr, så egner denne hunderace sig også særligt godt i samvær med andre dyr.


Navnet spansk vandhund er heller ikke tilfældigt, idet denne hunderace elsker vand. Den elsker at lege i vand, hvilket også er en god måde at aktivere den på, og så plejer det altid at være et hit hos børn, hvis de kan bade med deres hund. Den spanske vandhund er også en klog hunderace, og de er i stand til at opfange, hvis der er noget på færde. Dette betyder, at den også gør sig godt som vagthund, idet den altid vil passe på hjemmet.


Find spanske vandhunde til salg på Dyreportal.dk

Inde på Dyreportal.dk kan du finde en masse kæledyr og selvfølgelig også spanske vandhunde, når du søger efter dit næste kæledyr. Tag blot et kig på vores salgsannoncer og find både fuldvoksne spanske vandhunde og hvalpe, som alle søger et nyt og trygt hjem, hvor de kan sprede glæde og kærlighed. Hvis der lige nu ikke er en spansk vandhund, som du synes er det rigtige match for dig, så har du to muligheder. Du kan enten oprette en søgeannonce eller oprette en kæledyrsagent. Ved at oprette en søgeannonce, kan du indgive dine kæledyrsønsker, og hvis en sælger har en hund, der kan matche disse ønsker, så kan de kontakte dig herom.

Din anden mulighed er at oprette en kæledyrsagent. Her modtager du en mail, hver gange der kommer en ny annonce for en spansk vandhund, der matcher dine ønsker. Du bliver på denne måde den første til at se alle nye annoncer, der bliver lagt op på siden. Begge muligheder er til for at gøre det nemt for dig, og så er det også gratis at oprette både en kæledyrsagent eller en salgsannonce her.