FB
Filtrer din søgning

Filtrer din søgning

Pris

Lokation

  • Hovedstaden
  • Sjælland
  • Syddanmark
  • Midtjylland
  • Nordjylland

Sussex Spaniel til salg

Har du forelsket dig i Sussex Spanielens dejlige, brune øjne og lange, krøllede ører? Så er du kommet til det rette sted. Her hos dyreportalen har vi nemlig samlet en lang række af annoncer med hunde og hvalpe til salg - blandt andet også den fantastiske Sussex Spaniel. Har du derfor bestemt dig for at udvide familien med denne skønne hunderace, så rul endeligt ned over siden her, hvor du kan se alle de aktive salgsannoncer i relation til denne hunderace. Vil du dog gerne lære hunderacen lidt bedre at kende, så kan du også hoppe ned i bunden af denne side. Der har vi nemlig samlet en lang række relevante og interessante information om Sussex Spanielen.

Køb sussex spaniel

Vi har fundet resultater til dig

Vil du automatisk påmindes så snart der kommer nye annoncer der matcher dine ønsker?
Opret en kæledyrsagent ud fra dine søgekriterier herunder.

Hvad kendetegner Sussex Spaniels?

Sussex Spanielen er en mellemstor hunderace, som har et dejligt, samarbejdende temperament. Racen er blid og hengiven med en generel positiv indstilling til livet, som man næsten ikke kan undgå at blive smittet af, når man er i selskab med den. Det er en meget velafbalanceret race, som kommer godt ud af dem med andre mennesker og hunde. Af den grund er den måske ikke den mest oplagte race at bruge som vagthund, da den generelt elsker kontakt med andre væsner.

Når du overvejer at anskaffe dig en Sussex Spaniel, så skal du være opmærksom på, at racen er karakteriseret som værende jagthunde. Det vil altså sige, at den har nogle ret stærke jagtinstinkter, som du skal være klar på enten at støtte eller dæmpe. Dertil er racen relativt aktiv, hvormed den vil trives bedst i en sporty familie. Dog kan racen have en tendens til at have et lidt langsommere gennemsnits tempo sammenlignet med andre Spaniel racer, hvilket skyldes dens lidt korte ben.


Derfor er Sussex Spaniel et skønt kæledyr

Som vi allerede har været inde på, så har Sussex Spaniels et super venligt og roligt sind, som gør, at den er en rigtig god familie-hund. Den er tålmodig og kærlig ved børn, hvormed du sagtens vil kunne tilføje denne race til din familie, selvom du har mindre børn. Racen er især et godt valg for dig, hvis du og din familie er særligt aktive. En Sussex Spaniel kræver nemlig en del aktivering og motioner, hvormed den rigtig gerne vil med til stranden at bade, ud at gå nogle lange ture, løbe med sin eger, gå på jagt og meget mere. Det er dermed ikke udelukkende et kæledyr, som du kan putte med i sofaen, men som du også kan have med på farten.


Find Sussex Spaniels til salg på Dyreportal.dk

Nu er du blevet meget klogere på den skønne Sussex Spaniel, og vi forstår udmærket, hvis det er denne race, som du gerne vil tilføje til din familie. Med en god portion motion og en masse kærlighed, så er der ingen tvivl om, at du får dig en ven for livet. Kig siden her igennem for at se, om din næste hund ikke skulle gemme sig et sted blandt vores salgsannoncer. Er det dog ikke tilfældet lige nu, så kan du også vælge at oprette en kæledyrsagent. Her indtaster du dine krav og specifikationer i forhold til dine ønsker, og så vil vi holde øje med potentielle matches for dig.