FB
Filtrer din søgning

Filtrer din søgning

Pris

Lokation

  • Hovedstaden
  • Sjælland
  • Syddanmark
  • Midtjylland
  • Nordjylland

Køb din toypudel her

Er du på udkig efter en ny hund? Så er Dyreportal.dk det perfekte sted at være. Her på portalen kan du finde mange forskellige hvalpe til salg. Vi har både salgsannoncer fra private sælgere og professionelle opdrættere, og her er både plads til de små hvalpe og de ældre hunde der savner et nyt hjem. Du kan helt sikkert finde din nye bedste ven her. Se alle salgsannoncer for Toypudel herunder.

Læs mere i vores leksikon om racen Toypudel.

Køb toypudel

Vi har fundet resultater til dig

Vil du automatisk påmindes så snart der kommer nye annoncer der matcher dine ønsker?
Opret en kæledyrsagent ud fra dine søgekriterier herunder.Baggrundsviden om racen

En Puddel er en skøn og ikke mindst intelligent hunderace, som findes i forskellige størrelser: både i en helt lille størrelse, en lidt mindre størrelse, en mellem størrelse og en stor størrelse. Udover disse forskellige størrelser findes de også i mange forskellige pelsfarver og nuancer. En pudel har en historisk oprindelse som jagthund som er god i vand, og dette gør også at en pudel er god til agility, hundetræning, sporing og endda som hyrdehund, hvis man skulle ønske sig det af racen. Pudlen er kendt for at være en af verdens bedste selskabshunde, og det er alsidigheden og dens evne til at tilpasse sig, som gør dette. Det forholder sig nemlig sådan at racen er kærlig og godmodig i forhold til hele familien, og den er aldrig bleg for at lege med familiens børn. En anden god kvalitet pudlen besidder er, at den er vagtsom uden at være hverken gøende eller afvisende over for fremmede og andre hunde. En puddel passer altså til alle slags mennesker og det kan indordne sig ret så uproblematisk i forskellige miljøer. Racen er lærenem og velegnet til næsten enhver form for hundeaktivitet, som nævnt ovenfor.

Det menes at pudlen muligvis er kommet til Frankrig via Tyskland fra Rusland og menes at stamme fra meget gamle vandspaniels. Den skulle svømme ud og få vandfuglene til at flyve op. Som selskabshund har den været kendt siden 1600-tallet. Storpudlen har også været brugt som hyrdehund og til at snuse sig frem til trøfler under jorden, og under de store krige i forrige århundrede gjorde den gavn som sanitets- og ordonnanshund. De tre mindre størrelser er kommet til trin for trin gennem avl på særlig små individer. De skal have proportionerne i behold og ikke vise tegn på dværgvækst.Pudlen findes i disse størrelser:

- Storpuddel 45-62 cm.
- Mellempuddel 35-45 cm.
- Dværgpuddel 28-35 cm.
- Toypuddel under 28 cm. 2-32 kg.

 Racens aktivitetsniveau

De forskellige størrelses varianter af pudlerne har lidt forskellige behov, hvor det er sådan at; De største af pudlerne kræver en del beskæftigelse i form af muligheden for at bevæge sig frit omkring. Det forholder sig dog sådan racens motionsbehov falder i takt med størrelsen. Man skal dog ikke tage fejl af at selv de mindste størrelser af racen behøver daglige gåture og opgaver, som stimulerer dem mentalt, og opfylder deres behov for motion. Fælles for alle pudlerne er, at de sætter pris på opmærksomhed og nær kontakt med deres medmennesker.Pleje og pasning

Racens ret så rigelige pels har en fin, uldagtig struktur, som føles enormt blød. Pelsen skal børstes ofte, vaskes jævnligt og klippes hver eller hver anden måned. Øregangene skal renses for hår. Pelsplejen er krævende, men til gengæld fælder hunden ikke og tåles derfor af mange allergikere. Pelsplejen er omfattende, og det er jo ikke en hemmelighed. Dette skal man være indstillet på, hvis man ønsker sig en rund af denne race.Håndtering af racen

Underordnet pudlens størrelse er racen helt enormt intelligent, opmærksom og lærevillig. Racen er smidig, adræt og villig og den er altid klar på at lære et nyt trick. Opdragelsen skaber aldrig rigtigt vanskeligheder, hvis man starter opdragelsen tidligt og benytter sig venlig konsekvens.