FB
Filtrer din søgning

Filtrer din søgning

Pris

Lokation

  • Hovedstaden
  • Sjælland
  • Syddanmark
  • Midtjylland
  • Nordjylland

Vestsibirisk Laika til salg

Overvejer du at tilføje en vestsibiriske Laika til din familie? Så har du fundet den helt rette platform. På dyreportalen.dk finder du nemlig et stort udvalg af forskellige vestsibiriske Laikaer, der alle er til salg. Blandt udvalget finder du alt fra hvalpe til fuldvoksne hunde. I det nedenstående finder du flere salgsannoncer med den fantastiske hunderace. Hvis du gerne vil vide mere om selve racen, kan du scrolle længere ned på siden. Her beskriver vi alle egenskaberne ved en vestsibirisk Laika. Det er alt sammen nyttig information, når du gerne vil anskaffe dig en vestsibirisk Laika.

Køb vestsibirisk laika

Vi har fundet resultater til dig

Vil du automatisk påmindes så snart der kommer nye annoncer der matcher dine ønsker?
Opret en kæledyrsagent ud fra dine søgekriterier herunder.

Hvad kendetegner vestsibiriske Laikaer?

Hvis du har set en vestsibirisk Laika, har du uden tvivl lagt mærke til dens flotte og henrivende udseende. Racen har nemlig en flot og fyldig pels med både grå, hvide og sorte nuancer. Oprindeligt kommer racen fra Rusland, hvor den primært bliver opdrættet til jagtbrug. Derudover egner racen sig også godt som både hyrdehund og trækhund. Når en vestsibirisk Laika ikke arbejder, er den stadig en afbalanceret hund, om end den er ret livlig. Det er dog vigtigt for racen, at den bliver motioneret ofte og regelmæssigt. Derfor er det også vigtigt, at du sikrer dig, at hunden har adgang til store arealer og mange gåture.


Derfor er en vestsibirisk Laika et skønt kæledyr

En vestsibirisk Laika er både kendt for at være livlig og viljestærk, men også både godmodig og opmærksom. Derfor egner racen sig også godt til dig, der er aktiv. Racen kræver godt med plads udenfor, da det ligger til dens natur at bevæge sige meget. Derfor egner racen sig også bedst til dig, der bor i hus, på landet eller lignende, hvor der er store arealer, som hunden kan løbe på.


Det ligger til den vestsibiriske Laikas natur at være viljestærk. Men racen er også både opmærksom og sensitiv. Derfor kan hunden sagtens trænes til at være lydig – hvis du altså træner den kontinuerligt. Derfor er det vigtigt, at du kan afsætte nok tid til at lydighedstræne hunden. Den vestsibiriske Laika egner sig særligt godt som familiehund. Racen er meget kærlig anlagt, og derfor vil alle i familien hurtigt holde af den skønne hund.


Find vestsibiriske Laikaer til salg på Dyreportal.dk

Hvis du leder efter dit nye kæledyr, er Dyreportalen det helt rette sted for dig. Her kan du finde flere salgsannoncer med blandt andet den skønne vestsibiriske Laika. På vores side er der både hvalpe såvel som fuldvoksne hunde til salg, ligesom du også kan finde både tæver og hanhunde. Hvis du ikke kan finde netop den vestsibiriske Laika, som du leder efter, kan du i stedet oprette en søgeannonce eller kæledyrsagent. En salgsannonce gør det muligt for potentielle sælgere at finde dig baseret på de krav og ønsker, som du har angivet.

Du kan også vælge at oprette en kæledyrsagent i stedet. Her vil du modtage en direkte mail, når nogen opretter en annonce med en vestsibirisk Laika, der lever op til dine ønsker og krav. Begge dele er gratis at oprette, og så kræver det kun få minutter.