FB
Køb hundehvalp

Køb hundehvalp

Find din nye bedste ven! Vi har samlet et stort udvalg af skønne hvalpe som er til salg

Læs mere
Filtrer din søgning

Filtrer din søgning

 • Hunde
 • Katte
 • Fugle
 • Akvariefisk
 • Krybdyr
 • Gnavere
 • Heste
 • Andre

Pris

Lokation

 • Hovedstaden
 • Sjælland
 • Syddanmark
 • Midtjylland
 • Nordjylland

Hundehvalpe til salg

Der findes næsten intet så sødt som en hundehvalp. En hundehvalp bringer så uendeligt meget glæde til en familie, og når I finder den hundehvalp, I synes, er helt uimodståelig, garanterer vi, at I ikke blot får en ny hund, men derimod et helt nyt familiemedlem. Her på siden kan I læse mere om hundehvalpe samt se alle vores annoncer med hundehvalpe til salg.

Vi fandt resultater på denne søgning.

Vil du automatisk påmindes så snart der kommer nye annoncer der matcher dine ønsker?
Opret en kæledyrsagent ud fra dine søgekriterier herunder.

Køb en hundehvalp til salg og lad det firbenede væsen blive en del af jeres barns opvækst

Fordelen ved, at det er en hundehvalp, der bliver den nyeste tilføjelse til familien, er, at I bliver den første familie, som hvalpen stifter bekendtskab med. Her på Dyreportal.dk har vi også flere annoncer med voksne hunde, som mangler et nyt hjem. Disse hunde er naturligvis kærlige og hengivne væsner, men det kan være sværere at forudse, om de får svært ved at vænne sig til en ny familie.

 

Dette skal I ikke bekymre jer om med en hundehvalp. Køber I en hundehvalp til salg, får I glæde af hundens – forhåbentligt lange – hundeliv. I som familie er med til at opdrage på hunden, og har I små børn, kan hunden også følge med i den spændende udvikling, jeres barn gennemgår. Lige fra børnehavetiden til folkeskolen, hvor barnet vil tonse afsted på sin cykel for hurtigt at komme hjem til jeres firbenede familiemedlem. Og lige fra folkeskoletiden til den spændende gymnasietid, hvor hunden måske må indfinde sig med, at der pludselig befinder sig andre inde på barnets værelse efter skole.

 

En hundehvalp er på mange måder en gave, I kan give jeres barn eller børn, idet at barnet vil huske hundehvalpens tilstedeværelse som en vigtig og betydningsfuld del af deres barndom og opvækst.

 

Sådan forbereder du dig, inden I køber en hundehvalp

Inden I begynder at lede efter den helt perfekte hundehvalp til salg på Dyreportal.dk, anbefaler vi, at I sørger for, at rammerne er i orden for jeres nye familiemedlem. Dette indebærer, at I har købt nok af legetøj, sådan at jeres nye hundehvalp kan blive stimuleret og finde en naturlig ro, når den endelig bliver træt. Når en hund stadig er hvalp, kan I godt forvente, at den har masser af energi. En masse hundelegetøj er den bedste måde at imødekomme denne energi på.

 

Herudover anbefaler vi også, at I sætter jer ind i, hvad for noget dyrefoder der er det bedste til lige netop jeres hundehvalp. Det er forskelligt fra hund til hund, hvad der er det bedste. Nogle hunderacer har for eksempel lettere ved at tage på – her vil det f.eks. være en idé at købe noget foder, der er fedtfattigt.

 

Har I trapper i hjemmet, er det også en god idé at sætte et gitter for, sådan at hundehvalpen ikke kan falde ned herfra. Gitteret hjælper hundehvalpen til at forstå, at den ikke må gå op og ned ad trapperne.


Hos Dyreportal.dk skal I ikke bekymre jer om sikkerheden, når I leder efter en hundehvalp

I skal aldrig være bekymrede for, om vores annoncer af hundehvalpe til salg er ægte eller ej. Vi har nultolerance over for falske annoncer. Måden, vi sørger for, at annoncerne på Dyreportal.dk alle er troværdige på, er, ved at vi manuelt kvalitetssikrer alle nye annoncer. Herudover sørger vi også for jævnligt at lave stikprøver. I kan læse mere om sikkerheden på vores hjemmeside her.