Sælg din kat eller kattekilling

Sælg din kat eller kattekilling

Brug dyreportal til at formidle dine elsket dyr

Læs mere
Filtrer din søgning

Filtrer din søgning

 • Hunde
 • Katte
 • Fugle
 • Akvariefisk
 • Krybdyr
 • Gnavere
 • Heste
 • Andre

Pris

Lokation

 • Hovedstaden
 • Sjælland
 • Syddanmark
 • Midtjylland
 • Nordjylland

Sælg kat og killinger 

Hos dyreportal.dk kan du sætte dine killinger eller kat til salg. Det er altid helt gratis at oprette en salgsannonce. Ved brug af dyreportalen sikre du kun de mest kvalificerede købere henvender sig på din annonce. Vi gør altid alt, for at skabe trygge rammer blandt køber og sælger. Herunder kan du gå på opdagelse i allerede eksisterende katte annoncer og finde inspiration til din egen.

Vi fandt resultater på denne søgning.

Vil du automatisk påmindes så snart der kommer nye annoncer der matcher dine ønsker?
Opret en kæledyrsagent ud fra dine søgekriterier herunder.


Sælg dine elsket kllinger eller kat på dyreportal.dk

Det er helt gratis og sælge sine kattekillinger eller kat på dyreportalen.

Salg af katte og kattekilling – Opret en gratis annonce

På dyreportal.dk finder man alle katteracer og man kan nemt oprette en gratis salgsannonce for at sælge sin eller sine kat / katte. Det er helt gratis og sælge katte på siden og er man en opdrætter kan man vælge og oprette sig som professionel sælger hvor man får sin egen salgsside med logo, link til ens hjemmeside, galleri og om os tekst. - Helt gratis.

På dyreportalen er det altid gratis for sælger da vi har valgt og ligge vores fokus på at få kvalificeret køber ind på siden dette gør vi blandt andet ved målrettet annoncering men også via vores mange katte fællesskaber. Vi sætter en ære i at få afsat vores opdrætter / sælgers kæledyr til de rette ejer. På siden vil man opleve en anden form for seriøsitet blandt de henvendelser man får.

 

Hvorfor oprette en annonce

Der er utrolig mange gode grunde til hvorfor man netop skal vælge at oprette en annonce på dyreportal.dk. Først og fremmest er det 100% gratis det koster intet og oprette et katte salgsannonce, på den måde har man intet og miste. Vores portal fungerer supersmart og bliver koblet op på din mail så lige så snart du modtager en ny henvendelse på din eller dine katte du har til salg, får du direkte besked. På den måde sparer du utroligt meget tid ved du ikke skal logge ind hverdag og tjekke din indbakke for potentielle køber, du skal blot kigge din mail som du alligevel gør. Herudover er dyreportal den mest kompetente dyreportal i Danmark, vi har et skarpt team som laver gratis annoncer med dit eller dine katte du har til salg, vi ved ud fra data og analyse præcis hvilken publikum vi skal sende vores annoncer ud til for netop det kun er de meste kvalificeret køber man får og igen alt det helt gratis.
Hvad venter du på? Opret en gratis katteannonce herHvem er dyreportal.dk

Dyreportalen har flere år erfaring med at drive online portaler og vores styrke er i markedsføring og innovation. Vi har et ungt og dynamisk team hvor tempoet er højt ligeledes humøret. Endnu en af vores forcer er at vi er superdygtige til at lytte til vores kunder/sælger, hvis de har en rettelse eller en smart tilføjelse er vi hurtige til at reagerer på dette og få funktionen lavet, så vores side altid er tilpasset vores sælger.

 


Hvordan opretter man en salgsannonce

Du kan faktisk allerede være i gang på under 3 minutter. Du klikker på ”opret annonce” herefter vælger du om du blot vil oprette en enkelt annonce (opret kæledyrsannonce) eller om du vil oprette dig som en ”professionel annonce”. Skal du blot sælge en enkelt kat vil vi anbefalede du vælger at oprette en kæledyrsannonce dog kan du også oprette dig som professionel her får du blandt andet dit eget galleri og din egen salgsside. Er man professionel opdrætter skal man altid være at oprette en ”professionel annonce”. Her kommer man til at have sin egen salgsside med mulighed for tilføjelse af logo, et kattegalleri, link til hjemmeside og meget mere. Opret en gratis annonce her