Sælg dit krybdyr hos os

Sælg dit krybdyr hos os

Sat dit kæledyr til salg i dag

Læs mere
Filtrer din søgning

Filtrer din søgning

 • Hunde
 • Katte
 • Fugle
 • Akvariefisk
 • Krybdyr
 • Gnavere
 • Heste
 • Andre

Pris

Lokation

 • Hovedstaden
 • Sjælland
 • Syddanmark
 • Midtjylland
 • Nordjylland

Krybdyr

Hos dyreportal.dk kan du sætte dit krybdyr til salg. Det er gratis, simpelt og nemt at oprette en salgsannonce. Du har mulighed for at vælge mellem alle krybdyrsarter f.eks. Gekkoer, leguaner, kamæleoner, skildpadder og mange flere kæledyr. Nedenunder kan man se et overblik af dyr der sælges.

Vi fandt resultater på denne søgning.

Vil du automatisk påmindes så snart der kommer nye annoncer der matcher dine ønsker?
Opret en kæledyrsagent ud fra dine søgekriterier herunder.

Find køber til dit dyr

Skal du sælge dit krybdyr og søger en seriøs krybdyrsportal, som kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige køber, så er du kommet til det rette sted. Hos dyreportal.dk kan man oprette en gratis dyreannonce som bliver vist til tusindvis af krybdyrs interesserede, uanset om det er skægagamer eller vandrende pinde finder vi den rette køber til dit kæledyr. Når du opretter en annonce, er det vigtigt du laver den så fyldestgørende som muligt. Skriv alt information og viden på salgsannoncen. På den måde sikre du at de personer som kontakter dig har alt den nødvendige viden og ikke bliver overraskede over noget du har undladt at skrive med. 

Hvilket og mange krybdyr findes der?

Krybdyr eller som nogle kalder dem, reptiler, findes i op til 6.000 forskellige arter. I Danmark er de mest populære skægagamer, slanger, gekkoer og leguaner men man inddeler faktisk krybdyr i fire hovedkategorier, nemlig: 

Crocodilia, som er krokodiller og alligatorer. Fakta er, at der findes 14 forskellige arter af krokodiller og 8 forskellige alligatorer samt en enkelt art af genial. Det kan være svært at se forskel på dem, men en god metode er, at kigge på deres snuder. U-formet snude = Alligator og V-formet snude = krokodille. 

Rhynchocephalia, som er tuatara, som minder meget om en øgle. Dog er der mange ting som adskiller dem fra hinanden. Tuataraer er født med tre øjne, præcis som krybdyr har ektoterme, hvilket betyder deres kropstemperatur føler omgivelserne / temperatuen. Dyret har meget lavt stofskifte og når de hviler sig, er der kun behov for at trække vejret en gang i timen. Derudover er de helt vildt kuldetolerante og kan være aktiv helt ned til 10 grader. De bliver i gennemsnit 100 år. 

Squamata som er slanger, ormeøgler og alm. øgler som udgør ca. 96% af alle nulevende krybdyrsarter.

Chelonia som er skildpadder, kan inddeles i 351 arter. Paden har stor tilpasningsevne og kan både leve i vand og på land, selvfølgelig alt efter hvilken art de hører til. En skildpadde har en dejlig ro over sig og egner sig bedst på åbent hav, hvor den har plads til at svømme masser af kilometer om dagen. Søger man en skildpadde som kæledyr, skal man finde ud af hvilken størrelse man gerne vil have, for man kan købe alt fra store landskildpadder til små kæleskildpadder. 

Hvad siger vores kunder

Vi bestræber os altid på at yde den bedste service overfor vores kunder, uanset om du er sælger eller køber. Vi elsker at få feedback fra jer, da det er med til at gøre portalen bedre og ikke mindst vores kundeservice. På Trustpilot har vi pt. en score på 4,2 som vi er meget tilfreds med. Gå endelig ind og giv din mening her på Trustpilot, så vores service kan blive endnu bedre!

Hos dyreportal.dk kan du trygt sælge dit krybdyr. Du kan oprette en gratis salgsaanonce her: Sælg kæledyr