FB
Rengøring af akvarie

Rengøring og køb af akvariefisk

Trænger dit akvarium til nye fiske. Hos dyreportal.dk har vi samlet en stort og godt udvalg af fisk som sælges. Her på siden finder du en oversigt over alle tænkelige arter som kan købes. Vi har alle arter du kan blandt andet finde Cichlider, Gobyer og Krebsdyr og Snegle. Kunne du tænke dig at se dem alle kan du klikke ind her, se alle fiskearter. Inde på fiskearter siden kan du læse om alle de forskellige arter og danne dig et overblik over hvilken akvariefisk du skal købe.

 

Sådan holder du dit akvarium rent

Det er vigtigt du renser dit akvarie mindst en gang om ugen, for at holde det rent. Når du rengør, skal du ikke bruge nogle rengøringsmidler eller nogle former for sæbe. Du skal bruge fire ting for at komme i gang. En ren og tom spand, rene håndkælder, algeskraber og sifon.

 

Placere dine håndkælder på gulvet omkring dit akvarium, for at skåne dit gulv for vand når du spilder. Når dette er klaret, skal du fjerne ornamenterne fra akvariet og rense dem med varmt vand og skuresvamp. Få fjernet alle alger grundigt, med din algeskraber, brug den hårde side og derefter den glatte. Det er vigtigt når du rengør du ikke sæbe eller andre midler, da det kan forgifte dine fisk.

 

Når ovenstående er klaret, skal du bruge dit net til at fjerne skidt og snavs fra vandet. Blev ved med at fjerne en del af vandet med din pumpe, husk at sætte den mindste ende af sifonen indeni og den bredeste del inde i den tomme spand, lav rolige” men hurtige bevægelser med sifonen indefra, indtil akvarievandet kommer ud.

Brug sifonen til at rengøre gruset, sæt den i forsigtigt bunden og den vil suge snavs op, blev ved med at suge vand op til der er omkring 16 til 20% tilbage. Nu er du klar til at genskabe dit akvariet og sætte tingene på plads. Som sidste trin i guiden skal du komme vand fra hanen i akvariet, husk at være forsigtigt.

Vi håber du får nytte af vores rengøringsguide. Har du nogle input i form af gode råd og vejleding må du gerne sende os en besked. Vi elsker når vores bruger kommer med ny viden.

Sat dine fisk til salg her 🐠

Skal du sælge din fisk? Her på portalen kan man altid oprette en gratis salgsannonce til sine dyr. Du kan oprette en gratis fiske annonce her. Det under 5 minutter at lave en annonce som kommer ud til tusindvis af akvarie interesseret køber. Vi matcher sælger og køber indenfor tryggerammer.

Køb-akvariefisk

Udgivet: 25.11.2021