FB
Sælg hund på Gul og Gratis

Sælg hund på Gul og Gratis eller på en dyreportal

Det er lidt en jungle, når man skal finde ud af, hvor man skal sætte sine hundehvalpe til salg henne. Det er vigtigt, at man bruger en platform, som man er tryg ved, og som køberne også er trygge ved at bruge. Der er forskellige muligheder, og mange af dem er gode, selvom nogle er mere trygge at bruge end andre. Du kan eksempelvis sætte dine hundehvalpe til salg på Gul og Gratis, men i mange tilfælde vil du nok være mere tryg ved at bruge en dyreportal, som er beregnet netop til formålet. Gul og Gratis er en ganske god salgsportal, men det er ikke kun hundehvalpe, der sættes til salg på denne portal. Her kan man finde alverdens ting, og derfor kan ens salgsannonce hurtigt drukne i alle mulige andre annoncer. Derfor er det ofte nemmere at vælge en dyreportal, som udelukkende beskæftiger sig med salg af dyr eller som måske endda er specialiseret i salg af hunde.

 

Gul og Gratis og dyreportal kan begge være gratis

Du tænker måske, at du skal vælge Gul og Gratis, netop fordi det så er gratis for dig at sælge dine hundehvalpe. Det skal dog ikke være dette, der afgør hvor du skal sælge dine hvalpe, for der findes også flere dyreportaler, som tilbyder at formidle din hund gratis. De tjener i stedet deres penge på reklameannoncer, da forskellige firmaer med tilknytning til dyresektoren, kan have stor glæde af eksponering til de mange besøgende på disse sider.

 

Derfor er Gul og Gratis ikke den eneste mulighed for at sælge et kuld hundehvalpe uden omkostninger. Samtidig bør man også overveje om ikke det godt kan svare sig at betale lidt penge for at få muligheden for at sælge sine hvalpe et sted, som man er helt tryg ved.

 

Sælg din hund på en troværdig dyreportal

Det er en klar fordel at vælge en dyreportal, da disse gør meget ud af at validere deres bruger, og på den måde kan både køber og sælger være trygge ved salgsformidlingen. Udbuddet af hundehvalpe er rigtig stort, og derfor kan det for mange også være væsentligt mere overskueligt at sælge hvalpene på en dyreportal, hvor de måske gør meget ud af at opdele i racer, størrelser eller alder.

 

Når man vælger en af de troværdige dyreportaler, er man også mere sikker på, at man undgår de berygtede hundefabrikker, hvor hvalpene ikke får den korrekte start på livet. En start på livet som ikke er fyldt med omsorg og kærlighed, men derimod hård behandling, kan have betydning for hvalpen resten af dens liv. Derfor kan de nye ejere få store problemer, da hvalpen allerede inden de overtog den, var ødelagt. Som sælger har man ikke lyst til at blive sat i bås med disse dårlige handler, og derfor kan dyreportalen også være det rette valg. Her er man side om side med andre sælgere, som er valideret og som gør meget ud af deres opdræt.

 

På mange dyreportaler kan man som opdrætter også få særlige fordele, hvor man f.eks. kan opdrætte sin egen side eller tilføje information omkring ens kennel eller opdræt. Her kan køberne, som er på jagt efter deres nye hundehvalp, finde nyttig information omkring sælgerne og dermed være mere tryg ved det køb, som de er ved at foretage. På disse personlige sider, kan man som opdrætter linke til sin hjemmeside, hvor man kan præsentere sine egne hunde, så køberne også kan se mere omkring forældrene til deres kommende hvalp. Mange købere er meget glade for at vide rigtig meget om deres hundehvalps ophav, og her kan disse sider komme på forkant med denne information.

 

Find tryghed på dyreportalerne

Det er altså ganske klart, at man både som køber og sælger kan finde stor tryghed i at benytte en dyreportal fremfor eksempelvis Gul og Gratis eller DBA. Det er samtidig en stor fordel, at hvalpeannoncen ikke drukner blandt pander, møbler eller tøj, som der jo også er til salg på disse salgsplatforme. Dyreportalerne er meget populære, og det er de i høj grad for deres gode måde at formidle information omkring hvalpene på. De er ligeledes populære fordi, de gør meget ud af, at både køber og sælger skal føle sig trygge ved den handel, som de skal til at lave.


Sådan opretter du en gratis annonce 

Du trykker ind på opret gratis hundeannonce og vælger hvilken annonce type der passer til dig. Der er to muligheder den ene er for dig som privat sælger og den anden er for opdrætter begge muligheder er gratis. Det tager under 5 minutter at instaste oplysninger og efterfulgt gennemgår vores kundeservice annoncen og ligger den online.

Udgivet: 21.02.2022