top-banner.jpg

Find dyrehandel

Handel trygt og sikkert foder til dit kæledyr

Dyreverdenen sælger foder, godbidder og tilbehør til hund, kat, kanin, gnaver, fugl, fisk og reptil. Og har både webshop og fysisk butik i Herfølge. *Bemærk rabatten gælder ikke på: Peddyboxe (deres abonnement boxe) I forvejen nedsatte vare og sammen med andre tilbud.

Gå til website

Få 10% rabat: Dyreportal38352

Køb produkter af høj kvalitet

Mydreampet.dk webshop sælger foder til Hunde, katte, fugle, fisk og gnavere. Samt tilbehør. På siden finder du kun de bedste mærker af højeste kvalitet. Du vil finde store danske brands som Essential Foods (hundefoder og kattefoder), EasyBarf, og mange flere. Samt en række gode udenlandske brands.

Gå til website

Få 10% brug rabatkoden: Dyreportal10 - Gælder kun på køb over 400 kr. og ikke i forvejen nedsatte varer/tilbud

Danmarks største sortiment af kvalitetsfoder til hund og kat

Danmarks største sortiment af kvalitetsfoder til hund og kat. De har specialiseret sig inden for god og sund ernæring til hunde, katte, heste og andre og hjælper dig gerne igennem foderjunglen. I sortimentet er kun de fodermærker som vurderes er bedst for dyrene, f.eks. mærker som Orijen, Acana, Essential Foods, Gourmix og Wolfsblut.

Gå til website

Alt hvad dine kæledyr kunne have brug for 

Her på siden finder du en oversigt over butikker og online forhandlere, som vi anbefaler, når du skal finde mad, udstyr, legetøj og lignende til dit kæledyr. Her finder du forhandlere af alt hvad du og dit dyr kan have brug for, lige fra rideudstyr til kosttilskud til din hund eller kat og det er således den perfekte side at gå på opdagelse i, hvis du er på udkig efter lidt ekstra udstyr eller legetøj til dit firbenede familiemedlem.

Når du køber et kæledyr, så er det jo vigtigt at sikre sig at du, allerede inden dyret kommer med dig hjem, har det essentielle udstyr på plads. Katten skal have kradsetræ, kattebakke og aktiveringslegetøj, hunden skal have halsbånd, kurv og legetøj og hesten skal have rideudstyr, dækkener og plejeudstyr. Og så er der jo alt det sjove, som måske ikke er strengt nødvendigt, men som bare giver ekstra fornøjelse for både dig og dit kæledyr: Hvad med et nyt stykke aktiveringslegetøj til kaninen? Eller en hundevenlig kage til din bedste vens fødselsdag? Eller måske en lille tipi, som din kat kan bruge som hygge-hule? Mulighederne er uendeligt mange og du kan finde fantastiske ting til dig og dit kæledyr i vidt forskellige design, formål og prisklasser, så der er virkeligt noget for alle.

Køb alt til dit kæledyr

Der er som sagt nærmest ingen grænser for hvad du kan glæde dit dyr og dig selv med og det er virkelig en fornøjelse at forkæle familiens bedste ven med nye ting. Hertil er der en del udstyr som dit dyr har brug for, og som bør være standard i et dyrehjem. Der er meget at tænke på, når man har besluttet at give et dyr et nyt hjem, og sådan noget som foder og kosttilskud er jo et jævnligt tilbagevendende køb. Her er det også vigtigt at man køber det bedste foder til lige præcist det kæledyr man har, og sikrer sig, at der er næring i, som tilgodeser dit dyrs helbred og velvære. Derfor giver det også mening for os her på Dyreportal.dk, at tilbyde en liste over anbefalelsesværdige forhandlere så du ved, hvor du kan gå hen, når du skal købe udstyr, foder og andre nødvendigheder til dit nye kæledyr. Se efter i felterne ude i højre side, om der måske er en rabatkode, som du kan bruge. Vi arbejder løbende på at forhandle gode aftaler til vores kunder, og her på siden kan du finde rabatkoder og lignende til de forskellige butikker og forhandlere. 

Du finder også links til sjove butikker, der giver ekstra glæde til dig og dit kæledyr, for eksempel sjove goodieboxe eller links til at få lavet fine billeder af dit dyr. Så uanset om du er på udkig efter praktiske ting som foder, pasningsudstyr eller aktiveringslegetøj eller om du er på udkig efter skægt eller hyggeligt tilbehør, som mest er for sjov, så er du landet på den rigtige side. I toppen af siden kan du filtrere din søgning efter hvilket dyr du har, og du kan derfor hurtigt og nemt finde de forhandlere, som har lige det, du og dit kæledyr har brug for.

Køb trygt og sikkert dit nye kæledyr igennem os

Her på Dyreportal stræber vi efter at være din foretrukne side, når det kommer til køb og salg af kæledyr, og derfor er det også vigtigt for os at samle alle de relevante kæledyrsinformationer, som du kunne have brug for: Hvad du bør vide om dine dyrs behov, hvad du skal være opmærksom på når du køber kæledyr, og hvordan du finder det perfekte kæledyr til netop dine behov og din hverdag. 

På Dyreportal.dk stræber vi efter at skabe de bedste rammer for køb og salg af kæledyr. Den gode og problemfrie kontaktformidling mellem køber og sælger er vores mærkesag, og du kan være sikker på, at vi altid arbejder målrettet på at give dig god oplevelse med din næste handel. Det er nemt, hurtigt og gratis at oprette både en søgeannonce og en slagsannonce hos os. Skulle du alligevel opleve usikkerheder eller problemer, så har vi en fantastisk kundeservice, så tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis vi kan hjælpe med noget. Det betyder også meget for os når i giver anmeldelser og feedback, og vi er glade for, at vi har så mange tilfredse kunder, som anbefaler os. Vi er stolte af at have over 4 stjerner på Trustpilot, og hvis du også gerne vil give en anmeldelse, så er du velkommen til at gøre det her.