FB
top-banner.jpg

Find dyrehandel for Gnavere

Handel trygt og sikkert foder til dit kæledyr

Dyreverdenen sælger foder, godbidder og tilbehør til hund, kat, kanin, gnaver, fugl, fisk og reptil. Og har både webshop og fysisk butik i Herfølge. *Bemærk rabatten gælder ikke på: Peddyboxe (deres abonnement boxe) I forvejen nedsatte vare og sammen med andre tilbud.

Gå til website

Få 10% rabat: Dyreportal38352

Køb produkter af høj kvalitet

Mydreampet.dk webshop sælger foder til Hunde, katte, fugle, fisk og gnavere. Samt tilbehør. På siden finder du kun de bedste mærker af højeste kvalitet. Du vil finde store danske brands som Essential Foods (hundefoder og kattefoder), EasyBarf, og mange flere. Samt en række gode udenlandske brands.

Gå til website

Få 10% brug rabatkoden: Dyreportal10 - Gælder kun på køb over 400 kr. og ikke i forvejen nedsatte varer/tilbud

Kun det bedste, af det bedste til din gnaver

GnaverVerdenen blev stiftet med henblik på at prøve at gøre op med de dyre priser på dyreartikler til kæledyr. Du kan på GnaverVerdenens hjemmeside finde alt til kaniner, marsvin, hamster og andre gnavere!

Gå til website

Alt til de store og små

Loppetjansen.dk er Danmarks online dyrehandel. De forhandler de bedste mærker inden for hundefoder, hundelegetøj, hundetilbehør, kattemad, katte legetøj, kradsetræer og tilbehør til kat. De har et kæmpe stort udvalg, og målet er at kunne servicere dig uanset om du har hund, kat, fugl, kanin, marsvin eller hamster.

Gå til website

Danmarks største sortiment af kvalitetsfoder til hund og kat

Danmarks største sortiment af kvalitetsfoder til hund og kat. De har specialiseret sig inden for god og sund ernæring til hunde, katte, heste og andre og hjælper dig gerne igennem foderjunglen. I sortimentet er kun de fodermærker som vurderes er bedst for dyrene, f.eks. mærker som Orijen, Acana, Essential Foods, Gourmix og Wolfsblut.

Gå til website

Gnavere er populære kæledyr på grund af deres søde udseende og legesyge personligheder. Deres små størrelser gør dem til perfekte kæledyr til lejligheder og mindre boliger. Men for at sikre, at dine gnavere trives, er det vigtigt at give dem et passende miljø og den rette kost. Hos dyreportal.dk kan du finde alt, hvad du har brug for til dine gnavere, lige fra hø til legetøj og bure.

Find den rigtige type bur til dine gnavere

Et bur er en af de vigtigste ting, du skal have, når du køber en gnaver som kæledyr. Det skal være stort nok til, at dyret kan bevæge sig frit, men samtidig sikkert og komfortabelt. Hos dyreportal.dk kan du finde et stort udvalg af bure til gnavere fra forskellige mærker og i forskellige størrelser. Vores liste over dyrehandler i Danmark omfatter specialforretninger, som har ekspertise inden for gnaverhold og kan hjælpe dig med at finde det rette bur til dit kæledyr.

Kvalitetsfoder til dine gnavere

Kost er en anden vigtig faktor i at holde dine gnavere sunde og glade. De fleste gnavere har brug for en kombination af tørfoder og frisk frugt og grøntsager for at opretholde en sund kost. Hos dyreportal.dk kan du finde et bredt udvalg af kvalitetsfoder til dine gnavere fra forskellige mærker. Vi har også opdaterede oplysninger om, hvilke frugter og grøntsager der er sikkert at fodre dine gnavere med.

Legetøj og aktiviteter til dine gnavere

Gnavere er nysgerrige og legesyge dyr, og de har brug for forskellige aktiviteter og legetøj for at forhindre kedsomhed. Hos dyreportal.dk kan du finde et stort udvalg af legetøj og aktiviteter til dine gnavere. Fra klatrestativer og rør til bold- og tyggelegetøj, vores liste over dyrehandler i Danmark omfatter butikker, der har alt hvad du skal bruge for at holde dine gnavere underholdt og aktive.

At have en gnaver som kæledyr kan være en fantastisk oplevelse, men det kræver også en vis grad af viden og udstyr. Hos dyreportal.dk kan du finde alt, hvad du har brug for, når det kommer til gnaverhold. Gennemse vores liste over dyrehandler i Danmark og find din nærmeste dyrehandel eller online forhandler i dag!