FB
Filtrer din søgning

Filtrer din søgning

Pris

Lokation

  • Hovedstaden
  • Sjælland
  • Syddanmark
  • Midtjylland
  • Nordjylland

Barbet til salg

Skal vi hjælpe dig med at finde dit nye familiemedlem? Hos dyreportal.dk har vi stort udvalg af salgsklare hvalpe som sælges i Danmark, du kan med hundrede procent sikkerhed finde det du søger her.

Her på dyreportalen har vi både private sælgere men også professionelle opdrætter som sælger sine kuld gennem os. Hvis du kigger længere nede, finder du alle vores hvalpe som er til salg indenfor denne Barbet.

Læs mere i vores leksikon om racen Barbet.

Vi har fundet resultater til dig

Vil du automatisk påmindes så snart der kommer nye annoncer der matcher dine ønsker?
Opret en kæledyrsagent ud fra dine søgekriterier herunder.

Baggrundsviden om racen

En barbet er en livlig og robust jagthund med et harmonisk og ikke mindst dejligt væsen. Den finder sig fint til rette i en sporty familie, som er indstillet på at give den tilstrækkelig beskæftigelse, for at stimulere hunden, som den har brug for. Racen er kærlig og glad for hele sin familie, og den kommer generelt godt ud af det med fremmede og andre dyr. En barbet behøver meget motion - helst med mulighed for at løbe frit, mange mentalt stimulerende opgaver og nær kontakt med mennesker. Den trives dårligt med at være lukket inde i en lejlighed, og derfor vil den trives godt i et hus med meget plads, hvor den rigtigt kan bevæge sig rundt. Den meget gamle race har været almindelig over hele Frankrig til jagt på vandfugle. Barbeten er beskrevet helt tilbage i 1500-tallet, og den formodes at danne grundlag for mange andre af Europas vandapporterende racer, heriblandt pudlen. Før skydevåbnenes tid skulle den ud over fuglene også hente de pile, der ikke ramte deres mål. Dens gode næse er desuden blevet brugt til eftersøgning af skadet vildt. Barbet er sjælden uden for Frankrig. Den er egnet til flere andre former for hundesport. En barbet bliver omkring 55 cm og kan veje op til 25 kg.

 


Racens aktivitetsniveau

En barbet kræver en konsekvent opdragelse fra den er hvalp af. Hvis man giver den for frit spil og kun udviser lidt autoritet, tager den selvstændigt initiativ, og den vil derfor ikke have respekt for sin ejere, hvilket kan blive et problem senere hen. Den passionerede vandhund lugter en svømmetur på flere kilometers afstand, men holder ellers relativt god kontakt, og den er i det store hele nem at med at gøre, og ville være en oplagt familiehund.

 


Pleje og pasning

Hundens pels er lang, ulden, blød, krøllet og vandafvisende. Den beskytter godt mod kulde såvel som skader, hvilket er en klar fordel. Hunden skal børstes grundigt igennem mindst hver anden uge for at undgå, at den filtrer. Man kan vælge at klippe pelsen, så kræver den væsentligt mindre arbejde. Man skal være indstillet på at hunden kræver en del pleje i form af pleje og pasning.


Håndtering af racen

En barbet er arbejdsvillig, opmærksom og god til at koncentrere sig. Den reagerer især godt på vekslende stemmeføring. Træn venligt og tempofyldt og udnyt dens lyst til at følge et spor og til at apportere til variation af belønningerne. Hunden er godmodig, og den er god mod både mennesker og andre hunden. Racen er altså yderst ukompliceret, og kan håndteres af alle.