FB
Filtrer din søgning

Filtrer din søgning

Pris

Lokation

  • Hovedstaden
  • Sjælland
  • Syddanmark
  • Midtjylland
  • Nordjylland

Beagle til salg

Er du på udkig efter en ny hund? Så er du på den helt rigtige hjemmeside. Her på Dyreportal.dk kan du finde mange forskellige voksne hunde og hvalpe til salg. Vi har både salgsannoncer fra private sælgere og professionelle opdrættere, og her er både plads til de små hvalpe og de ældre hunde der savner et nyt hjem. Du kan helt sikkert finde din nye hundehvalp her. Se alle salgsannoncer for Beagle herunder.

Læs mere i vores leksikon om racen Beagle.

Køb beagle

Vi har fundet resultater til dig

Vil du automatisk påmindes så snart der kommer nye annoncer der matcher dine ønsker?
Opret en kæledyrsagent ud fra dine søgekriterier herunder.Køb din nye beagle hund her

En beagle er venlig, social, charmerende og nysgerrig hund. Racen er kendt for at være en glad og opfindsom familiehund, som er en tolerant og altid veloplagt legekammerat for børn i familien. Racen er også som regel super venlig mod fremmede, som jo er et klart plus. Racen er ydermere selskabelig og omgængelig i forhold til andre hunde, men ind imellem kan den også være lidt reserveret overfor andre hunde. Racen kan være noget gøende, men dette kan kontrolleres med den rette træning fra den er hvalp af. Beaglen har brug for tæt social kontakt og temmelig meget motion, så racen er især veloplagt for en aktiv børnefamilie, hvor der altid sker noget. Den stortrives i flok eller med daglig omgang med en eller flere andre beagler, så at have to hunde af racen ville være et klart plus for den. Racen er ekstremt madglad, men samtidig har den en kraftig tendens til overvægt, så det skal man være obs på.

  

Beaglen nedstammer fra gamle engelske støverracer med senere tilsætning af franske drivende jagthunde. Typen har eksisteret fra vor tidsregnings begyndelse og nåede et højdepunkt i 1700- og 1800-tallet, hvor man gik på jagt med store kobler af hunde. Man jagede ikke til hest med beagler, men fulgte hundene til fods. I England bruges racen stadig til jagt på kaniner og harer. Ellers holdes den udelukkende som selskabshund. Tegneserien Radiserne med hunden Nuser øgede dens popularitet i 1970'erne. Racen kan blive op til 40 cm med en vægt på op til 14 kg.

 

 

Racens aktivitetsniveau

En beagle er en drivende jagthund, skabt til at jage i flok over store afstande. Den er derfor svær at kalde ind, når den får fært af noget interessant, og det kan være et problem at slippe den løs. Selv efter generationer som selskabshund har den meget jagtlyst.

 

 

Pleje og pasning

En beagles korte og tætte pels er fugtafvisende og beskytter godt mod vind og vejr. Den fælder en del, hvis den ikke børstes dagligt eller gnides med et opvredet vaskeskind, og de hvide hår ses meget. Ørerne falder tæt ind til hovedet og skal holdes omhyggeligt rene for at undgå infektioner. Racen kræver altså det store arbejde, men lidt omhyggelig pleje i ny og næ er nok for at holde en beagle i skak.

 

 

Håndtering af racen

En beagle reagerer som regel positivt på al indlæring, som man lærer den fra hvalp af. Begynd meget gerne træningen tidligt og læg hovedvægten på indkald - så gør du dig selv en kæmpe tjeneste fra starten af. Det er vigtigt at være venlig og vedholdende overfor hunden, og skift ofte træningsmiljø, og beløn med ros og aktivering, hvor hunden får mulighed for at bruge sin næse, som den er yderst god til.