FB
Filtrer din søgning

Filtrer din søgning

Pris

Lokation

  • Hovedstaden
  • Sjælland
  • Syddanmark
  • Midtjylland
  • Nordjylland

Køb din bullmastiff her

Er du på udkig efter en ny hund? Så er du havnet det hele rigtige sted. Her på portalen kan du finde mange forskellige racer til salg. Vi har både hundeannoncer fra private sælgere og professionelle opdrættere, og her er både plads til de små hvalpe og de ældre hunde der savner et nyt hjem. Du kan helt sikkert finde din nye hundehvalp her. Se alle salgsannoncer for Bullmastiff herunder.

Læs mere i vores leksikon om racen Bullmastiff.

Køb bullmastiff

Vi har fundet resultater til dig

Vil du automatisk påmindes så snart der kommer nye annoncer der matcher dine ønsker?
Opret en kæledyrsagent ud fra dine søgekriterier herunder.Racens aktivitetsniveau

Racen er en meget venlig og godmodig hund, som er meget hengiven over for sin familie, tålmodig i forhold til familiens børn. Racen kan dog være ret så afventende over for fremmede, og den skal generelt se folk lidt an, som den ikke kender. Racen er opmærksom, modig og en pålidelig vagthund, hvis situationen kræver det, og racen er især udbredt i lande, hvor kriminaliteten er høj i form af indbrud og hjemmerøverier. I Sydafrika og i Sydamerika er racen blandt andet et hit i blandt befolkningen, som bor i villakvarterer, hvor indbrud desværre er ret så udbredt, og hvor en vagthund er et must. Som selskabshund kræver den på grund af størrelsen nogen erfaring og en del råstyrke, da den er yderst stærk af natur, og den giver bestemt ikke op. Racen sætter meget pris på en god menneskelig kontakt og regelmæssig motion, helst i form af lange spadsereture, men den kræver en fast hånd, når man går tur med hunden, da den kan være ret så egenrådig. Racen kræver en tidlig og konsekvent opdragelse, som fastlægger lederskabet fra starten for at den ikke skal få gode idéer, og derved gøre mere skade end gavn.

 

Allerede den franske naturforsker Buffon omtaler i 1791 en krydsning mellem mastiff og bulldog, som blev brugt til dyrekampe. Fra slutningen af 1800-tallet var racen populær blandt de godsfunktionærer, som skulle beskytte vildtet mod krybskytter. Hundene var tavse og modige, og de var smidige og stærke nok til at indhente forbryderen, kaste ham til jorden og holde ham fast, indtil lovens lange arm kunne tage over. Desuden bevogtede de på større ejendomme dyreflokkene mod kvægtyve. Racen er i kategorien en stor hund med en størrelse på op til 70 cm med en vægt på 59 kg.

 


Pleje og pasning

Pelsen på racen er kort, hård og fladt tilliggende med en smule underuld, som netop er tilstrækkelig til at beskytte mere mod vejret end pelsen hos de helt korthårede racer. Pelsplejen indskrænker sig til en grundig ugentlig gennembørstning for at fjerne støv og løse hår. Hunden savler en del, og det skal man være opmærksom på, hvis man ønsker sig lige netop denne race.

 

 

Håndtering af racen

I det store hele og helt generelt er racen positiv over for indlæring, selv om den er svær at gøre ubetinget lydig, da den er ret så egenrådig af sind. Det er altid en god idé at træne racen konsekvent i korte sekvenser med mange belønninger. Den kønsmodne hund besvarer let udfordringer fra andre hunde, og det er en god idé at neutralisere en kønsmoden hanhund, da den kan være med til at mindske dens egenrådighed en hel del.