FB
Filtrer din søgning

Filtrer din søgning

Pris

Lokation

  • Hovedstaden
  • Sjælland
  • Syddanmark
  • Midtjylland
  • Nordjylland

Cao de Agua Portuguese

Skal vi hjælpe dig med at finde dit nye familiemedlem? Hos dyreportal.dk har vi stort udvalg af salgsklare hunde som sælges i Danmark, du kan med sikkerhed finde det du søger her.

På dyreportalen har vi både private sælgere men også professionelle opdrætter som sælger sine kuld gennem os. Hvis du kigger længere nede, finder du alle vores hvalpe som er til salg indenfor denne Cao de Agua Portuguese.

Læs mere i vores leksikon om racen Cao De Agua Portuguese.

Køb cao de agua portuguese

Vi har fundet resultater til dig

Vil du automatisk påmindes så snart der kommer nye annoncer der matcher dine ønsker?
Opret en kæledyrsagent ud fra dine søgekriterier herunder.Baggrundsviden om racen

Racen beskrives bedst med ordene: venlig og imødekommende, hvis den fra tidligste mulige hvalpe-alder er blevet socialiseret med voksne, børn og andre hunde. Hvis man ikke kan formå dette, kan den være yderst vagtsom og forbeholden over for alt ukendt, og det kan altså være ret så problematisk. Det er altså vigtigt at understrege at racen bestemt ikke er for førstegangshundeejeren, og man skal være forberedt på at bruge tid på at lære den at være alene, da det ikke ligger i racens natur.

Racen er en stærk og adræt hund, som behøver meget motion - og mere motion end hvad en gennemsnitlig hund behøver. Det skal helst være motion med mulighed for at løbe frit og tage en svømmetur, som racen holder meget af. Racen er nemlig en fremragende svømmer, og racen nyder det virkelig. Fra den er hvalp af og hele livet igennem har den brug for beskæftigelse og nær social kontakt, og det skal man være indstillet på, hvis man ønsker sig sådan en race.

Racen har eksisteret langs Portugals kyst, så længe der har været fiskere på de kanter. Dens usædvanlige evner for at svømme og dykke gjorde den til en uvurderlig hjælper. Den fulgte opmærksomt fiskeriet og sprang selv ud for at fange og apportere undslupne fisk. Den opsamlede net og tovværk. I hård sø bragte den meddelelser til andre både eller til land. Den holdt vagt over såvel både som grej. I dag har teknikken overtaget mange af disse opgaver, men racen har overlevet som familiehund. Racen er en mellemstørrelse hund med en højde på maksimalt 57 cm, og en maksimal vægt på 25 kg.Racens aktivitetsniveau

Racen er livlig, opmærksom, robust og meget udholdende. Det vil altså sige at racen skabt til selvstændigt og hårdt arbejde i lange seje træk. Efter en tidlig, konsekvent og vedholdende træning er den dog samtidig lydhør over for anvisninger, og den holder som regel forholdsvis god kontakt til sin fører, hvis der hersker en gensidig respekt parterne imellem.Pleje og pasning

Racen har rigeligt pels, som dog er uden underuld. Racen kan have forskellige udseende, og kan være lang, glansfuld og bølget eller kortere, mere mat og krøllet. Begge typer skal børstes ofte, og pelsen kræver altså en hel del pleje, for at holde styr på pelsen bedst muligt. Den lange pels på forkroppen beskytter mod koldt vand, og den korte pels på bagkroppen lette bevægelsen. Med denne race skal man være indforstået med, at der er en del pleje involveret, som kan være tidskrævende, da pelsen skal børstes helst hver dag, for at undgå at pelsen filtrer og knuder, som kan være til stor gene for hunden.

 


Håndtering af racen

Med denne race er det meget vigtigt at begynde indlæringen tidligt. Du opnår det bedste resultat med racen ved altid at være så venlig som muligt. Du skal dog også være meget konsekvent overfor hunden. Træn kvikt og varieret i korte sekvenser, for at racen ikke kommer til at kede sig med træningen. Implementer gerne apportering fra vand som værende en del af hundens hverdag, og udnyt dens glæde ved vand som belønning for en særlig indsats, da den simpelthen bare vil elske det.