Filtrer din søgning

Filtrer din søgning

 • Hunde Hunde
 • Katte Katte
 • Fugle Fugle
 • Akvariefisk Akvariefisk
 • Krybdyr Krybdyr
 • Gnavere Gnavere
 • Heste Heste
 • Andre Andre

Pris

Lokation

 • Hovedstaden
 • Sjælland
 • Syddanmark
 • Midtjylland
 • Nordjylland

Cocker spaniel-hvalpe til salg

Er en cocker spaniel og måske helt specifikt en cocker spaniel-hvalp din helt store drøm? Her på siden kan din drøm gå i opfyldelse. På Dyreportal.dk finder du nemlig et stort udvalg af cocker spaniels til salg. Hvad enten du leder efter en voksen cocker spaniel eller cocker spaniel-hundehvalpe til salg, så finder du dem her. Se de mange salgsannoncer nedenfor.

 

Længere nede på denne side kan du læse mere om cocker spaniel-racen, og hvad du bør vide, inden du anskaffer dig en cocker spaniel som kæledyr.

Læs mere i vores leksikon om racen Cocker Spaniel.

Køb cocker spaniel

Vi har fundet resultater til dig

Vil du automatisk påmindes så snart der kommer nye annoncer der matcher dine ønsker?
Opret en kæledyrsagent ud fra dine søgekriterier herunder.

Cocker spaniel som kæledyr

En cocker spaniel er et herligt kæledyr med mange gode egenskaber. Det er en hunderace, som er fuld af livsglæde – på en cocker spaniel vil du altid se en logrende hale og bliver mødt af en glad energi.

 

Cocker spanielen er på mange måder en ukompliceret hund, da den er har et blidt og hengivent væsen og altid er venlig i mødet med fremmede hunde såvel som mennesker. Netop af disse årsager er cocker spanielen ideel som familiehund – den gør ingen fortræd, er meget loyal og vil bare gerne nusses og være i selskab med børn som voksne.

 

Det skal du vide, inden du køber en cocker spaniel

Oprindeligt er cocker spanielen avlet til at være en jagthund – og derfor er da også nogle, som bruger hunden til det formål i dag. Senere overgik cocker spanielen som race til at være en selskabshund – og det er den også ganske glimrende som. Vigtigt er det dog at have in mente, at racen oprindeligt er en jagthund – derfor vil hunden også have et stort behov for fysisk aktivitet. Overvejer du en cocker spaniel, skal du være indforstået med, at den gerne skal have en times aktiv motion om dagen, hvor den både stimuleres fysisk og mentalt. Her skal hunden gerne have mulighed for at bevæge sig frit og kunne udforske med næsen.

 

Du bør ligeledes være opmærksom på cocker spanielens store kontaktbehov – det er en social hund, og den trives derfor ikke med at være længe alene længere tid ad gangen.

 

Et andet vigtigt aspekt, når du skal vælge et kæledyr, er økonomi. Først og fremmest er det en god idé at gøre sig klart, hvad en cocker spaniel koster. Prisen på en cocker spaniel ligger typisk et sted mellem 5.000-10.000 kroner. Når du først har erhvervet dig hunden, skal du desuden huske at indregne penge til foder, legetøj, øvrigt udstyr, dyrlæge, forsikring og eventuel hundetræning. Det kan altså nemt løbe op, og det er derfor smart at lægge et realistisk budget, når du vælger at anskaffe dig en cocker spaniel eller en hvilken som helst anden hund.

 

Se annoncerne med cocker spaniels, som søger nyt hjem

På Dyreportal.dk har vi samlet et udvalg af salgsannoncer med cocker spaniels, som søger nyt hjem. Skal en af de søde hundes næste hjem være dit? Så udforsk annoncerne på de søde cocker spaniel-hunde, her vil du både kunne se cocker spaniel-hvalpe og voksne cocker spaniels, som leder efter en ny familie.

 

Finder du ikke lige den cocker spaniel, som du har i tankerne, så kan du oprette en søgeannonce eller en kæledyrsagent. Søgeannoncen giver potentielle sælgere mulighed for at se dine kæledyrs-ønsker og kontakte dig direkte, hvis de synes, du er et match.

 

Med kæledyrsagenten kan du få direkte besked på mail, så snart en ny salgsannonce for cocker spaniel, som passer med dine ønsker, kommer på portalen. Opret nemt en gratis kæledyrsagent eller søgeannonce her.