FB
Filtrer din søgning

Filtrer din søgning

Pris

Lokation

  • Hovedstaden
  • Sjælland
  • Syddanmark
  • Midtjylland
  • Nordjylland

Cocker spaniel-hvalpe 

En cocker spaniel er en charmerende hunderace, der oprindeligt blev avlet som jagthund. Voksne cocker spaniels og cocker spaniel-hvalpe er kendt for deres smukke, lange ører og bløde, silkeagtige pels. De er yderst intelligente, energiske og venlige, hvilket gør dem til fantastiske familiehunde og selskabsdyr.

Læs mere i vores leksikon om racen Cocker Spaniel.

Køb cocker spaniel

Vi har fundet resultater til dig

Vil du automatisk påmindes så snart der kommer nye annoncer der matcher dine ønsker?
Opret en kæledyrsagent ud fra dine søgekriterier herunder.

Find en cocker spaniel til salg på Dyreportal.dk

Er en cocker spaniel og måske helt specifikt en cocker spaniel-hvalp din helt store drøm? Vi forstår dig godt. Her på siden kan din drøm om en lille, ny, firbenet ven gå i opfyldelse. På Dyreportal.dk finder du nemlig et stort udvalg af cocker spaniels til salg. Hvad enten du leder efter en voksen cocker spaniel eller cocker spaniel-hvalpe til salg, så finder du dem her. Se de mange salgsannoncer og find den hund, hvis hundekurv skal flytte ind hos dig.

Vil du gerne vide mere om racen, inden du køber en cocker spaniel, finder du desuden også information her på portalen. Vi har samlet fakta om cocker spaniel-racen, og hvad du bør vide, inden du anskaffer dig en cocker spaniel som kæledyr. Læs mere i vores leksikon om racen cocker spaniel.

Cocker spaniel som kæledyr

En cocker spaniel er et herligt kæledyr med mange gode egenskaber. Det er en hunderace, som er fuld af livsglæde – på en cocker spaniel vil du altid se en logrende hale og til enhver tid blive mødt af en glad energi.

Cocker spanielen er på mange måder et ukompliceret kæledyr, da den har et blidt og hengivent væsen og altid er venlig i mødet med fremmede hunde såvel som mennesker. Netop af disse årsager er en cocker spaniel ideel som familiehund – den gør ingen fortræd, er meget loyal og vil bare gerne nusses og være i selskab med både børn og voksne. Sagt med andre ord: en cocker spaniel er en vaskeægte kæledyrsdrøm. 

Det skal du vide, inden du køber en cocker spaniel

Oprindeligt er cocker spanielen som nævnt avlet til at være en jagthund – og derfor er der også nogle, som bruger hunden til det formål i dag. Senere er cocker spanielen som race dog overgået til at være en selskabshund – og det er den også ganske glimrende som. Vigtigt er det dog at have in mente, at racen oprindeligt var en jagthund – derfor vil hunden også have et stort behov for fysisk aktivitet. Overvejer du en cocker spaniel, skal du være indforstået med, at den gerne skal have mindst en times aktiv motion om dagen, hvor den både stimuleres fysisk og mentalt. Her skal hunden gerne have mulighed for at bevæge sig frit og kunne udforske alt, den går forbi med dens nysgerrige snude.

Hvis du påtænker at købe en cocker spaniel, skal du ligeledes være opmærksom på cocker spanielens store kontaktbehov – det er en social hund, og den trives derfor ikke med at være alene længere tid ad gangen. Er du væk fra hjemmet rigtig mange timer om dagen, er en cocker spaniel formentlig ikke det rette hundevalg. 

Udvid familien med en cocker spaniel-hvalp

Findes der noget mere cute end en cocker spaniel-hvalp? Disse små charmetrolde er kendt for deres venlige og kærlige natur, og med deres silkebløde pels og intelligente sind er de perfekte ledsagere til enhver familie. Lad en cocker spaniel-hvalp bringe glæde og kærlighed ind i dit hjem. Se annoncerne på Dyreportal.dk i dag for at finde din nye bedste ven.

Pris på en cocker spaniel 

Et andet vigtigt aspekt, når du skal vælge et kæledyr, er økonomi. Først og fremmest er det en god idé at gøre sig klart, hvad en cocker spaniel koster. Prisen på en cocker spaniel ligger typisk et sted mellem 5.000-10.000 kroner. Når du først har erhvervet dig hunden, skal du desuden huske at indregne penge til foder, legetøj, øvrigt udstyr, dyrlæge, forsikring og eventuel hundetræning. Det kan altså nemt løbe op, og det er derfor smart at lægge et realistisk budget, når du vælger at anskaffe dig en cocker spaniel eller en hvilken som helst anden hund.

Se annoncerne med cocker spaniels, som søger nyt hjem

På Dyreportal.dk har vi samlet et udvalg af salgsannoncer med cocker spaniels, som søger nyt hjem. Skal en af de søde hunde være din? Så udforsk annoncerne på de søde cocker spaniel-hunde, her vil du både kunne se cocker spaniel-hvalpe og voksne cocker spaniels, som leder efter en ny familie.

Finder du ikke lige den cocker spaniel, som du har i tankerne, så kan du oprette en søgeannonce eller en kæledyrsagent. Søgeannoncen giver potentielle sælgere mulighed for at se dine kæledyrsønsker og kontakte dig direkte, hvis de synes, du er et match.

Med kæledyrsagenten kan du få direkte besked på mail, så snart der kommer en ny salgsannonce for cocker spaniel og cocker spaniel-hvalpe, som passer med dine ønsker. Opret nemt en gratis kæledyrsagent eller søgeannonc her.