FB
Filtrer din søgning

Filtrer din søgning

Pris

Lokation

  • Hovedstaden
  • Sjælland
  • Syddanmark
  • Midtjylland
  • Nordjylland

Engelsk staffordshire bull terrier

Er du på udkig efter en ny hund, og må det meget gerne være af racen engelsk staffordshire bull terrier? Så er Dyreportal.dk det perfekte sted at lede. Her på siden kan du finde mange forskellige stafford bull terrier-hvalpe og voksne hunde til salg.

Vi har både salgsannoncer fra private sælgere og professionelle opdrættere, og her er både plads til de små staffordshire bull terrier-hvalpe og de ældre hunde, der savner et nyt hjem. Du kan helt sikkert finde din nye bedste ven her. Se alle annoncer med engelsk staffordshire bull terrier til salg herunder.

Læs mere i vores leksikon om racen Engelsk Staffordshire Bullterrier.

Køb engelsk staffordshire bullterrier

Vi har fundet resultater til dig

Vil du automatisk påmindes så snart der kommer nye annoncer der matcher dine ønsker?
Opret en kæledyrsagent ud fra dine søgekriterier herunder.

Det bør du vide, når du vælger en engelsk staffordshire bull terrier som kæledyr

Her på portalen finder du et udvalg af engelsk staffordshire bull terrier-hunde og hvalpe til salg. Det er så nemt at blive fuldstændig forelsket i hver og en, men det er vigtigt lige at holde hovedet koldt og overveje, om det at have hund, herunder at anskaffe en engelsk staffordshire bull terrier, passer til dig og din hverdag.

 

Tid og økonomi

Der er altså en række ting, som er fornuftige at overveje, inden du køber hund: For det første koster det ligesom med alle andre hunde penge at have en engelsk staffordshire bull terrier. Foder, legetøj, dyrlæge, forsikring, hundetræning og lignende render alt sammen op, og det er derfor anbefalelsesværdigt at lægge et realistisk budget, inden du køber hund.

 

For det andet bør du overveje, hvordan en engelsk staffordshire bull terrier passer ind i din hverdag: Er du meget væk hjemmefra, har du en meget travl hverdag, eller rejser du meget, så er det måske ikke en hund, du skal vælge. En engelsk staffordshire bull terrier er nemlig meget social og trives bedst sammen med flokken. Og når du får en sådan hund, så er det dig, der er flokken.

 

Træning og aktivering

En engelsk staffordshire bull terrier skal aktiveres ved træning, leg og gåtur minimum 1,5 time om dagen, så den får stimuleret sine naturlige instinkter. Det kan være svært at finde tid til efter eksempelvis en lang arbejdsdag, og det er derfor vigtigt at overveje, om du vil kunne løfte denne opgave.

 

Når du køber en engelsk staffordshire bull terrier binder du dig til mange, mange år som hundeforælder. De fleste hunde af denne race kan sagtens blive 15 år, så du skal altså være klar på at prioritere din hund hver dag over en forholdsvis lang årrække. Når du overvejer at anskaffe dig en engelsk staffordshire bull terrier, skal du altså have med i overvejelserne, om du er klar på at binde dig i så lang tid.

 

Find en engelsk staffordshire bull terrier til salg på Dyreportal.dk

På Dyreportal.dk kan du finde din nye hund – se vores store udvalg af engelsk staffordshire bull terrier-hvalpe og hunde til salg og bliv introduceret til dit nye familiemedlem.

 

Hvis ikke du kan finde lige den hund, du leder efter, så kan du oprette en søgeannonce eller en kæledyrsagent. En søgeannonce betyder, at potentielle sælgere kan finde dine kæledyrs-ønsker og kan kontakte dig direkte, hvis de synes, I matcher. Opret en gratis søgeannonce her.

 

Er du bange for at gå glip af den perfekte engelsk staffordshire bull terrier til salg, kan du oprette en kæledyrsagent – så får du direkte besked på mail, når der bliver oprettet en annonce for hunde til salg, der matcher dine ønsker. På den måde kan du blive den første til at kontakte sælger.